În ce localități ajung? Ion Mînzînă: Aproape 6000 de elevi vor beneficia de microbuze electrice pentru transportul școlar

de | 18.04.2024 12:16 | Județean, Administrație

Conducerea Consiliului Județean (CJ) Argeș transmite că miercuri a fost semnat contractul pentru furnizarea celor 25 microbuze electrice cu finanțare PNRR. În consecință aproape 6000 de elevi vor avea, prin acest contract, condiții moderne și sigure de transport școlar. Cel mai târziu la sfârșitul lunii noiembrie microbuzele vor ajunge.

Sursă foto: Facebook Ion Mînzînă.

”Chiar dacă unora nu le place, rămân perseverent când spun că doar educația poate salva România! Astăzi (n.r. – miercuri), am semnat contractul pentru furnizarea celor 25 microbuze electrice cu finanțare PNRR. Aproape 6000 de elevi vor avea, prin acest contract, condiții moderne și sigure de transport școlar.

Cel mai târziu la sfârșitul lunii noiembrie microbuzele vor ajunge la Leordeni, Micești, Mihăești, Schitu Golești, Stoenești, Călinești, Berevoești, Cetățeni, Cocu, Hârtiești, Țițești, Ungheni, Valea Mare Pravăț, Mălureni, Aninoasa, Albeștii de Argeș, Bughea de Jos, Corbeni, Drăganu, Dragoslavele, Lerești, Merișani, Mușătești, Tigveni și Bughea de Sus.

În alte 15 comune și la cele două Centre Școlare de Educație Incluzivă din Curtea de Argeş și Ștefănești sunt alocate microbuze școlare electrice și stații de încărcare aferente, printr-un alt program accesat de Consiliul Județean Argeș, finanțat de Administraţia Fondului pentru Mediu.

În plus, în comunele Vlădești, Coșești și Priboieni au ajuns deja câte un microbuz școlar cu combustie internă”, a transmis președintele CJ Argeș, Ion Mînzînă pe pagina de Facebook.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Ministerul Mediului și Facebook Ion Mînzînă.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(Video) PITEȘTI. A fost inaugurată pasarela care leagă Bulevardul Republicii de zona Tudor Vladimirescu

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Consiliul Județean Argeș