Loredana Groza – Concert caritabil pentru reabilitarea Spitalului de Pediatrie din Pitești!

de | 10.06.2022 23:13 | Știri, Lifestyle, Pitești

Loredana Groza va susține un concert caritabil de ziua ei! Scopul artistei este reabilitarea Spitalului de Pediatrie din Pitești. Evenimentul are în plan să reunească mai mulți artiști foarte îndrăgiți publicului din România, iar evenimentul de senzație va avea loc la clubul Fratelli din București. Artiștii invitați sunt: Oana Sârbu, Smiley, originar din Pitești și mulți alții.

Loredana Groza va împlini frumoasa vârstă de 52 de ani, pe 10 iunie, și are în plan pentru această ocazie să ofere publicului un show de excepție, în cadrul unui eveniment caritabil, ce are drept scop strângerea de fonduri pentru reabilitarea Spitalului de Pediatrie din Pitești.

De asemenea, cunoscută artistă a postat pe contul său personal de Instagram un clip de la repetiții, în clip apare alături de Smiley și, în acest fel, a promovat și prezența îndrăgitului artist.

Dragii mei, vreau să-i mulțumesc lui Smiley, care a venit cu tot dragul. Pregătim un moment foarte tare și nu întâmplător, concertul ăsta este un concert caritabil și îți mulțumesc foarte tare că ai venit. Toată lumea m-a întrebat «De ce Spitalul din Pitești?», pentru că Smiley e din Pitești.”, a spus Loredana în clipul video postat pe Instagram.

De asemenea, Loredana anunță că banii din bilete urmează să fie donați pentru reabilitarea unui etaj de la Spitalul de Pediatrie din Pitești

„M-am gândit să facem acest concert şi banii care se vor strânge din vânzarea biletelor, cel mai frumos cadou, în loc de cadouri să fie un bilet şi banii să fie donaţi pentru reabilitarea unei secţii de copii de la Spitalul de Pediatrie din Piteşti.” spune artista.

Atât Loredana, cât și Oana Sârbu, au în plan un moment de excepție!

Este vorba despre momentul în care Oana Sârbu va urca alături de sărbătorită pe scenă. Cu această ocazie, publicul va avea ocazia să vadă două artiste deosebite din generația de aur pe aceeași scenă.

În sfârșit cântăm împreună. Dragilor, pe 10 iunie la Fratelii facem un moment superb. O să vă emoționeze până la lacrimi.” a spus Loredana în clipul postat alături de Oana Sârbu. 

Loredana vă așteaptă vineri, 10 iunie, orele 22:00, la Fratelli Studios, Strada Glodeni, nr 1-3, București pentru a susține reabilitarea etajului 6 al Spitalului de Pediatrie din Pitești.

Suntem nerăbdători să îi vedem vineri pe toți cei care au rezonat cu cauza pentru care luptăm, reabilitarea de la Pediatrie Pitești, și este o onoare pentru noi să fim alături de artiști de seamă din România în acest concert. Vrem să mulțumim pentru sprijin tuturor celor implicați și în special O-Mac, sponsorul principal al acestui eveniment.”, declară Alexandru Costache, Președintele Medici pentru România.

Biletele pot fi achiziționate de pe Ia Bilet AICI.

Sursa Foto playtech.ro

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Lidl anunță retragerea de urgență a unui produs suspect de Salmonella!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Loredana Groza | Pitești | Smiley

Ultimele articole