Meniul propus de Lori’s Restaurant pentru masa de Paște

de | 06.04.2023 13:35 | Anunțuri, Județean, Lifestyle

Te-ai gândit cu ce bucate îi vei aștepta acasă pe cei dragi, de Paște?

Iată care este propunerea Loris Restaurant & Catering pentru meniul de Sfintele Sărbători Pascale!

 

Lori’s Restaurant

 

Platouri cu mezeluri „Măcelăria Făgăraș” 1500 gr –  220 RON

  • Acestea conțin: pastramă porc mușchiuleț file, șunculiță, kaiser, salam, cașcaval, telemea, roșii, castraveți, ridiche, măsline și ceapă verde.

Platouri cu aperitive pentru 6 persoane la 180 RON

  • Acestea conțin următoarele: chifteluțe, pui shanghai, bulete de cașcaval, aripioare pane.

 

SALATE 500 g

  • Salată de boeuf 50 RON
  • Salată de pui cu ciuperci 80 RON
  • Salată cu ton 100 RON

 

CIORBE pentru 6 – 8 persoane

  • Ciorbă de bureți 120 RON
  • Ciorbă de burtă 100 RON
  • Ciorbă de curcan 100 RON
  • Ciorbă de perișoare 90 RON

 

Lori’s Restaurant

 

  • Friptură de curcan dezosată 2000 gr –  220 RON
  • Friptură de porc dezosată 2000 gr –  200 RON
  • Friptură de miel cu os 2000 gr – 220 RON
  • Pastramă de berbecuț 500 gr –  100 RON
  • Stufat de miel 6 porții – 120 RON
  • Drob de miel 500 gr – 60 RON
  • Drob de curcan 500 gr – 60 RON
  • Sarmale de curcan 24 bucăți – 80 RON
  • Sarmale de porc 24 de bucăți – 70 RON

 

DESERT

  • Plăcintă cu mere 20 buc – 60 RON
  • Prăjitură cu ness – 120 RON
  • Ruladă cu ciocolată / mascarpone – 70 RON
  • Cozonac – 50 RON buc
  • Chec 30 RON buc
  • Pască 35 RON buc

Data limită de comandă este până la data de 13 aprilie.

 

Lori’s Restaurant

Lori’s Restaurant 

Adresa: Strada Depozitelor nr 31 bis Pitești

Pentru informații și comenzi puteți apela numărul de telefon: 0786.121.212.

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Dr. Adrian Tase: „Bunătățile de Paște trebuie consumate cu măsură!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Lori’s Restaurant | Pitești