A luat permisul, iar a doua zi a făcut accident! Un adolescent și-a băgat colegii în spital

de | 01.03.2023 12:20 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

A luat permisul, iar a doua zi a făcut accident! Un adolescent și-a băgat colegii în spital

Un accident rutier provocat de un adolescent, care a obținut permisul de conducere de numai o zi, putea să aibă un final tragic.

Evenimentul s-a produs, miercuri dimineața, pe drumul care leagă localitatea Dumbrăveni de Verești, în judeţul Suceava, iar în mașină se afla elevul de clasa a XII-a, cel care conducea, dar și patru colegi ai acestuia.

Conform Antena 3, tânărul și-a dus mama la serviciu, în această dimineață, iar apoi urma să lase autoturismul acasă, pentru a merge pe jos la școală. Între timp, băiatul s-a întâlnit cu colegii săi, iar astfel au decis să facă o plimbare cu mașina. Însă, din cauza lipsei de experiență, având în vedere că luase permisul de conducere cu o zi în urmă, adolescentul a pierdut controlul asupra volanului și a ajuns cu mașina într-un cap de pod.

tanar suceava permis de conducere o zi bagat in spital cinci colegi accident dumbraveni 820233 - A luat permisul, iar a doua zi a făcut accident! Un adolescent și-a băgat colegii în spital

Foto Antena 3

La fața locului au ajuns polițiștii rutieri, ambulanțe, dar și pompierii de la descarcerare, care l-au scos din autoturism pe unul dintre colegii băiatului, rămas încarcerat.

Toți elevii au fost duși la spital pentru îngrjiri medicale.

Polițiștii desfășorară cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul rutier.

Foto Antena 3

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Tânăra care și-a împușcat în cap iubitul poliţist – condamnată definitiv la 6 ani de închisoare!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: