”M-a luat poliția…. cu sarmalele tale!”- Ce a pățit un șofer român prins vorbind la telefon pe Autostrada A1

de | 03.05.2024 12:14 | Național, Eveniment

Valer Kovacs, un polițist cunoscut și apreciat pe reţelele de socializare, a postat un clip pe Facebook, în care îl surprinde pe un șofer în timp ce conduce vorbind la telefon.

Evenimentul a avut loc ieri, 2 mai, pe Autostrada A1 Lugoj-Deva, iar filmarea devenită virală a fost făcută de bodycam-ul polițistului.

După ce l-a oprit pe șofer, polițistul Kovacs l-a întrebat ce urgență avea de vorbea la telefon. Sincer, bărbatul a răspuns că îl sunase soția pentru a discuta despre pregătirea sarmalelor.

După ce i-a cerut actele șoferului pentru a-l identifica, polițistul a vorbit la telefon și cu soția acestuia: „Alo….Doamna Mariana, vă rog să îl lăsați pe soțul să conducă și sarmalele le discutați la parcare…”

În final, bărbatul s-a ales cu un avertisment, dar mai mult decât atât, cu o amintire plăcută despre interacțiunea cu poliția.

Ulterior, reacțiile internauților nu au întârziat să apară.

Ți și drag sa te oprească un așa agent de poliție… Și dacă îți da amenda nu te poți supăra pe el… ✌️ Mult respect ptr un așa om.

„Lume multă putini oameni !!! Respect domnule!

Respect,un politist de care are nevoie Romania si la fel ar trebui sa fie toti politistii din tara!

Domnu Kovacs Valer că tot ajungeți viral cu tot ce faceți 😆🎩😏🇹🇩 dați un anunț către toate soțiile ,oalele și sarmalele din România 😆 să lase în pace șoferii când îs în mers ☝️🤣😆 așa știți o treabă 😆 altfel umplem casele de avertismente ❤️ Ca întotdeauna, Respectele mele 🎩❤️ și sărbători fericite întregii familii D-voastră 🎩❤️🇹🇩 mai mare dragu să vă vedem în acțiune ❤️”, sunt doar câteva dintre sutele de comentarii

Foto: Captură video facebook Valer Kovacs

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accidente în lanț în Vinerea Mare! Unul în Trivale, altul la Milcoiu

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: autostrada A1 | Deva | Milcoiu | Trivale