Lucian Mîndruță: „Ma simt nelalocul meu și aici” – Despre casa părintească!

de | 27.07.2023 20:05 | Știri, Eveniment, Județean

Jurnalistul, lectorul universitar și prezentatorul de televiziune și de radio, Lucian Mîndruță, vorbește cu melancolie și dezamăgire despre casa părintească și locurile sale natale cu rădăcini argeșene, ca urmare a unor situații despre care nu simte că le poate controla.
 Acesta a făcut publică o postare pe contul său de Facebook în care prezintă cu stupoare emoțiile pe care le simte în urma factorilor externi din satul de origini Bârla.
Nu e aproape nimic de sarbatorit la mine in sat, dar de fiecare data cand vin vecinul are muzica tare. Aproape ca nu conteaza ora.
Ma simt nelalocul meu si aici. Aici, unde au fost mereu radacinile mele. Aici, in casa strabunicilor. Si unul dintre motivele pentru care nu am emigrat niciodata.
Dar de cativa ani e tot mai greu sa vin. Cu cat e mai tare petrecerea si muzica din jur, cu atat sunt mai trist. Si plec mai devreme, fara sa stau niciodata destul cu mama.
V-ati gandit vreodata ca unul dintre motivele pentru care ne parasim locul, orasul, tara, este ca ne gonim unii pe altii prin felul nostru de a fi?”, a scris jurnalistul pe Facebook.

Sursa Foto

Lucian Mindruta – Facebook

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

HVNDS urcă pe scena de la Analogue Festival

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole