Luni este deschis la Muzeul Județean Argeș

de | 29.04.2023 14:46 | Pitești, Județean, Lifestyle, Știri

Veste bună pentru argeșenii care nu vor petrece 1 mai la mare: Muzeul Județean Argeș va fi deschis!

Reprezentanții unității de cultură au postat un mesaj pe pagina de Facebook în care anunță că pe data de 1 mai este deschis conform programului normal de viztare, luni – joi: 08:00 – 16:30.

Iată mesajul: ”Dragi vizitatori,

Cu ocazia Zilei Muncii, luni, 1 mai 2023, Muzeul Județean Argeș va fi DESCHIS pentru vizitatori, în intervalul normal de vizitare.

Vă așteptăm cu drag!”

La Muzeul Județean Argeș cei interesați pot merge la planetariu. Prețul de intrare este de 5 lei pentru elevi, studenți și pensionari, iar pentru adulți 11 lei. De altfel, în 2008, în primul an național dedicat educației cu ajutorul astronomiei și în avanpremiera primului an internațional al astronomiei, anul 2009, Muzeul Județean Argeș inaugurează primul planetariu digital de tip educațional din România. În anul 2018, s-a achiziționat un  nou planetariu, echipamentele cuprinzând proiectoare, calculatoare, programele specifice necesare proiectiilor sunt de ultimă generație, tehnologia aparținând începutului de an 2018.  De altfel, noile proiectoare oferă o rezoluție 4K UHD – tehnologie laser.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Muzeul Județean Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Brothers in Rock la Hush Pitești, sâmbătă, 6 mai!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Muzeul Județean Argeș