Luni are loc recepția. Astăzi a avut loc o vizită în clădirea centrului de afaceri Business Hub din Pitești

de | 15.12.2023 13:09 | Pitești, Administrație

Luni are loc recepția clădirii centrului de afaceri Business Hub Prosant. Astăzi, primarul Cristian Gentea a fost împreună cu Liviu Mușat, directorul general ADR Sud Muntenia într-o vizită în clădirea de birouri finalizată a centrului de afaceri.

Centrul de afaceri ”Business Hub-Prosant”este pe strada Frații Golești, nr. 6. Suprafața reabilitată este de 2450 mp teren, din care suprafața construită este de 776 mp. Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020. Valoarea totală este de 15.554.939, 315 lei, inclusiv TVA.

Business Hub din Pitesti - Luni are loc recepția. Astăzi a avut loc o vizită în clădirea centrului de afaceri Business Hub din Pitești

”Ne pregătim pentru recepția unui obiectiv de investiții foarte important pentru mediul de business din regiune.

Împreună cu Liviu Mușat, Directorul general ADR Sud Muntenia am făcut o vizită în clădirea de birouri finalizată a centrului de afaceri Business Hub din Pitești”, a transmis Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Gala AOA Argeș. Cristian Gentea: ”Multe dintre propunerile oamenilor de afaceri sunt deja proiecte”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole