Magazinele Enel din Pitești și Mioveni, închise pe 1 mai

de | 29.04.2023 09:30 | Știri, Județean, Lifestyle, Mioveni, Pitești

  • Anunț de interes!

Reprezentanții Enel anunță faptul că atât magazinele lor din Pitești şi Mioveni cât și cele din Slatina, Alexandria sau Craiova, vor fi închise luni, 1 mai  2023, aceasta fiind zi liberă legală.

Enel precizează că în celelalte zile, magazinele vor funcţiona după programul obişnuit.

De menționat că serviciul de call center va fi disponibil pe 1 mai, numai pentru informații în sistem automat precum transmiterea indexului, detalii despre factură și sold.

Magazin Enel

Compania reamintește faptul că cea mai mare parte a operațiunilor pot fi realizate prin canale digitale și nu necesită deplasarea în magazinele Enel.

În acest context se recomandă să se folosească în continuare opțiunile digitale de comunicare, de primire și de plată a facturii, precum și contractarea online.

Aceștia au la dispoziție două variante simple pentru a primi factura electronică, imediat ce a fost emisă: pe mail sau prin sms, sau pot opta pentru descărcarea copiei facturii de aici.

 

Foto: Enel

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Enel