Abia intrată în magistratură, o fostă grefieră este noua șefă a Judecătoriei Curtea de Argeș

de | 22.06.2023 08:30 | Din ediția tipărită, Curtea de Argeș, Eveniment, Știri

Judecătoria Curtea de Argeş va avea, începând de luna viitoare, un nou preşedinte. Cea care va conduce instanţa din Oraşul Basarabilor este Maria-Cosmina Naiba, cea mai nouă membră a echipei de magistraţi de la această unitate.

Cosmina Naiba este judecător de doar 3 luni

Fost grefier la Curtea de Apel Piteşti, Cosmina Naiba a intrat în magistratură în urma concursului desfăşurat în perioada 12 iulie 2022 – 2 martie 2023, fiind unul dintre cei 3 magistraţi argeşeni care au trecut cu brio această selecţie riguroasă, la sfârşitul lunii martie preşedintele Klaus Iohannis semnând decretul de numire în funcţia de judecător la Judecătoria Curtea de Argeş.

În şedinţa secţiei pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), s-a decis cu unanimitate de voturi „delegarea doamnei judecător Naiba Maria-Cosmina în funcția de președinte al Judecătoriei Curtea de Argeş, începând cu data de 11 iulie 2023, până la ocuparea funcţiei, prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.”

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Noul preşedinte al Judecătoriei Piteşti – un tânăr doctorand de 33 de ani

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CSM | Judecătoria Curtea de Argeş

Ultimele articole