Mâine începe a doua etapă Rabla pentru electrocasnice

de | 11.12.2022 18:31 | Știri, După subiect, Economic, Național

Mâine, începe a doua etapă a Programului Rabla pentru electrocasnice. În această etapă se pot selecta vouchere pentru laptopuri şi tablete, potrivit Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM).

Astfel, începând de luni, 12 decembrie 2022, ora 10:00, persoanele fizice se pot înscrie în a doua etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice pentru selectarea voucherelor pentru laptopuri şi tablete. Bugetul acestei faze este 10 milioane de lei. Mai departe, selecţia voucherelor se face în perioada 12 decembrie 2022, ora 10:00 – 16 decembrie 2022, ora 23:59, sau până la epuizarea bugetului. În această etapă se acordă vouchere pentru achiziţionarea de echipamente electrice şi electronice de uz casnic: 500 de lei pentru laptopuri și 300 de lei pentru tablete. După finalizarea etapei va avea loc şedinţa Comitetului de Avizare prin care vor fi validate voucherele rezervate, iar după publicarea listei persoanelor fizice aprobate pe site-ul AFM, solicitanţii se vor prezenta la unul dintre comercianţii validaţi, de unde vor putea achiziţiona echipamentul dorit. Cei ce au selectat un voucher în prima ediţie şi nu l-au utilizat, nu mai pot selecta un voucher pentru aceeaşi categorie în același an calendaristic.

Foto descriptiv. Sursă foto: pixabay.com.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ce se va întâmpla cu subvenția la carburanți? Anunțul Ministrului Finanțelor

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Rabla