Marcea Sport – oaza noastră de relaxare în zilele caniculare!

de | 08.08.2023 16:00 | Știri, Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

Zilele caniculare ne duc cu gândul la bălăceală, iar pentru o experiență care să relaxeze toate simțurile, puteți face o vizită la Marcea Sport.

Complexul situat în imediata vecinătate a Piteștiului a dezvoltat servicii premium pentru sport și timp liber.

marcea 1

Bazinul generos de înot este perfect pentru zilele toride, pentru că aici puteți înota și să vă răcoriți la orice oră, fără teamă că vă bate soarele în cap și trebuie să vă feriți de razele UV. Înotul ajută la tonifierea musculaturii, cu impact minim asupra sistemului osos, deoarece apa susține 90% din greutatea corpului. În plus, este întărit și sistemul cardiovascular, prin stimularea fluxului sanguin, ce forțează inima să pompeze mai puternic, pentru a împinge oxigenul acolo unde este nevoie. Ca să nu mai vorbim de faptul că te scapă de kilogramele în plus, fiind considerat sportul care oferă cel mai bun raport între timpul de mișcare și numărul de calorii arse. De asemenea, înotul este recomandat și pentru corectarea posturii spatelui, dezvoltând musculatura care susține coloana vertebrală și, în plus, reduce durerile de spate. Iar în timpul verii, plăcerea de a practica înotul este mult mai mare.

marcea 2

După atâta mișcare este timpul și de relaxare. Poți alege o sesiune de saună sau una de masaj. Sauna aduce o stare de bine în tot organismul. La Marcea Sport este disponibilă o saună uscată și una umedă, dar și un bazin cu apă rece, indispensabil când e vorba de un asemenea ritual. Prin sesiunile de saună, dozate corespunzător, îți ajuți organismul să elimine toxinele.

marcea 3

Programările la masaj se pot face pentru intervalul 11.00 – 21.00 și se poate alege dintr-un meniu variat, din care nu lipsește masajul de relaxare, anticelulitic, cu roci vulcanice, cu ceară și reflexogen. În funcție de tipul de masaj, o ședință este cuprinsă între 35 și 80 de minute, timp în care corpul tău va fi cu adevărat desfătat.

marcea 4

 Adresă: str. Cavalerului, nr. 368, Ștefănești

Tel. 𝟬𝟳𝟮𝟯𝟱𝟮𝟮𝟵𝟵𝟯, 0770487661

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Marcea Sport