Joi. Cel mai mare Festival de Științe din România revine la Mioveni!

de | 13.09.2023 19:44 | Lifestyle, Mioveni

Mâine, în pe platoul din Centrul Civic al orașului, elevii din Mioveni sunt așteptați la cel mai mare festival de știință din România! La Romanian Science Festival copiii au posibilitatea să descopere curiozități științifice care vor fi explicate pe înțelesul tuturor într-un cadrul interactiv.

Primarul de la Mioveni, Ion Georgescu, a precizat că festivalul aduce 27 oameni de știință și profesioniști ai domeniilor știință, tehnologie, inginerie și matematică, care activează în mediul academic din Marea Britanie, Irlanda, Olanda, Germania, Portugalia, Spania și România pentru a construi ateliere științifice alături de peste 150 de elevi și profesori din Mioveni și împrejurimi. ”În cadrul festivalului publicul poate lua parte la peste 100 de experimente științifice din domenii precum: Biologie; Chimie; Astronomie; Matematică; Neuroștiințe; Fizică; Genetică; Medicină și imunologie; Informatică și Inteligență Artificială; Geografie și Științele Pământului; Robotică; Știință și Artă. Participarea la festival este liberă și destinată publicului de toate vârstele. Vă așteptăm pe Platoul Casei de Cultură Mioveni între orele 12.00 – 16.00!”, a transmis Ion Georgescu pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Georgescu Ion.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Medici noi la Spitalul Orășenesc Mioveni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Mioveni

Ultimele articole