Margherita de la Clejani a fost atacată de un bărbat, în București

de | 19.08.2022 08:04 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Alertă în București, după ce un bărbat care se deplasa cu trotineta a atacat două femei și a fugit. Incidentele au avut loc miercuri seara și se pare că cel în cauză le-ar fi înțepat pe victime cu un obiect ascuțit.

Primul apel la 112 a fost dat de către o femeie care se afla pe o stradă, în Sectorul 1. La 10 minute, un alt apel a venit din partea unei femei care se afla în Sectorul 3.

Una dintre femei a ajuns la spital pentru îngrjiri medicale. Potrivit Fanatik, aceasta este Margherita de la Clejani, fiica celor doi cântăreți de muzică lăutărească, Viorica și Ioniță de la Clejani. Ea a ajuns la Spitalul Universitar din Capitală, iar medicii i-au dezinfectat și îngrijit plaga. Ulterior, i-a fost permis să plece acasă.

- Margherita de la Clejani a fost atacată de un bărbat, în București

În ambele cazuri, atacatorul se afla pe trotinetă, fiind surprins de camerele de supraveghere.

Bărbatul a fost prins de polițiști la aproape 24 de ore de la evenimente, în comuna Vidra, Ilfov. Acesta ar avea 38 de ani. Nu se știe de ce a recurs a asemenea gesturi.

În urma activităților de investigare, desfășurate de polițiștii din Capitală, bărbatul a fost identificat și ulterior depistat în trafic, în comuna Vidra, județul Ilfov. Acesta a fost condus la sediul Serviciului Investigații Criminale, în vederea continuării procedurilor legale”, a transmis, joi seară, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB).

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alexandru Arșinel este în stare critică la spital

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Clejani

Ultimele articole