Maria Boldor – Sportiva câștigă prima medalie la floretă în 19 ani!

de | 23.07.2022 22:15 | Știri, Eveniment, Național

Maria Boldor, românca sprtivă a reușit să câștige medalia de bronz Mondialul de Scrimă din Egipt. În ultimii 19 ani, aceasta este prima astfel de performanță care este câștigată de către floreta feminină. De asemenea, Maria Boldor anunță că vrea să ne suprindă și mai tare pe viitor!

Sunt bucuroasă pentru rezultatul obținut la competiție și mă bucur, că de fiecare dată după o competiție bună, când ajung acasă sunt așa, mai relaxată. Acum urmează să muncesc și mai mult, pentru că de abia de acum începe greul, și să sperăm că următorul sezon va fi pe măsura rezultatului de la mondialele acestea. Îmi stabilesc de fiecare dată un obiectiv, dar acum n-as vrea să pun presiune foarte mare, și împreună cu cei cu care vorbesc, vom vedea unde vrem să ajungem, top 16, top 8. Între cantonament și competițe vom avea o vacanță de două săptămâni și jumătate. Abia aștept.” precizează Maria!

Sursa Foto

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O belgiană a fost salvată de Salvamont în Munţii Gutâi!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole