O belgiană a fost salvată de Salvamont în Munţii Gutâi!

de | 23.07.2022 21:27 | Știri, Eveniment, Național

O tânără din Belgia a fost salvată, sâmbătă3 de către Salvamont după ce a acuzat stări de rău în munții versantul Creasta Cocoşului din Munţii Gutâi. Aceasta a fost a fost recuperată şi transportată la o unitate medicală, directorul Serviciului Public Judeţean Salvamont Maramureş, Dan Benga.

Salvatorii montani, împreună cu aspiranţi ai SPJ Salvamont Maramureş aflaţi la pregătire şi patrulare preventivă în zonă (…), au identificat o tânără de 20 ani, cetăţean belgian, venită în vacanţă în Maramureş, care în urma expunerii prelungite la soare acuza dureri de cap şi o stare de rău, aceasta solicitând ajutor de urgenţă. Salvatorii montani i-au acordat primul ajutor, au coborat-o din zona de abrupt folosind targa UT 2000”, a informat Dan Benga, potrivit Agerpres.

Salvamont a predat fata echipajului de intervenție SMURD, acesta a transportat-o la Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiul Baia Mare pentru investigaţii, potrivit lui Dan Benga.

Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pizza cu mucegai la Auchan Găvana!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Belgia | Salvamont

Ultimele articole