Pizza cu mucegai la Auchan Găvana! Retailerul reacţionează: “E brânză cu mucegai de la pizza Quattro Formaggi!”

de | 24.07.2022 19:55 | Știri, Eveniment, Pitești

Reprezentanţii lanţului de hipermarketuri Auchan au reacţionat în cursul zilei de duminică, după ce un client din Piteşti a reclamat pe paginile de socializare faptul că pizza cumpărată de la magazinul Auchan Găvana ar fi conţinut şi un ingredient… “surpriză”: mucegai. Prin intermediul unui drept la replică solicitat de comunicatorii companiei, reprezentanţii Auchan au transmis:

În urma verificărilor realizate, dorim să vă asigurăm că felia de pizza din fotografiile publicate este un preparat în stare conformă de comercializare și consum. Astfel, ceea ce se poate observa pe spatele feliei este brânză cu mucegai provenită de la pizza Quattro Formaggi, expusă pe aceeași plită ca și sortimentul achiziționat de clientă.

Ne pare rău pentru incovenient și vă asigurăm că sănătatea și siguranța clienților noștri sunt aspecte prioritare pentru noi. Toate preparatele expuse la comercializare în magazinele Auchan sunt proprii consumului uman și respectă normele de siguranță alimentară în domeniu.”

Ştirea iniţială: pizza cu aromă de mucegai

“Pizza cu aromă de mucegai” așa a intitulat postarea de pe Facebook, un client de la Auchan Găvana. Se pare că acesta nu a fost prea mulțumit de alimentele servite în acest supermarket, ele fiind vechi și stricate.

Femeia a decis să își împartă experiența pe rețele de socializare, acolo unde a și postat câteva poze alături de un text pentru a le descrie.

Cam asta mancăm zilnic de la Auchan Găvana. Pizza cu aromă de mucegai”, scrie femeia într-un grup pe Facebook.

auchan pizza - Pizza cu mucegai la Auchan Găvana! Retailerul reacţionează: "E brânză cu mucegai de la pizza Quattro Formaggi!"pizza - Pizza cu mucegai la Auchan Găvana! Retailerul reacţionează: "E brânză cu mucegai de la pizza Quattro Formaggi!"

Sursa Foto Facebook

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Femeie de 85 de ani decapitată după ce a fost lovită de mașină pe A1!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Auchan | Găvana