Ana-Maria Pănescu: ”Soluții la problemele cetățenilor se găsesc. Trebuie doar să vrei să faci bine!”

de | 31.05.2024 12:00 | Topoloveni, Politic

Ana-Maria Pănescu, candidatul PNL la Topoloveni, împreună cu echipa de liberali din oraș au continuat să vorbească cu oamenii, de această data cu cei din Gorănești. După o serie de discuții cu oameni, Ana-Maria Pănescu împreună cu echipa de consilieri PNL îi asigură pe cetățeni că, în cel mai scurt timp, ”curățenia, transportul școlar, podul de la Crinteşti, ca și alte priorități vor fi realizate până în 2025”.

O problemă pe care locuitorii din Gorănești au semnalat-o candidaților liberali este lipsa gazelor natural, iar orizontul de așteptare pentru introducerea rețelei s-a prelungit. ”Cât despre starea canalelor, oamenii se plâng de faptul că, în niciun an, nu au fost curățate. De aceea, la cea mai slabă ploaie, pe alocuri ele se înfundă.

Lipsa transportului școlar pentru copii este o altă realitate. Din păcate, afectați nu sunt doar cei din Gorănești, ci și copiii din Crinteşti, Boțârcani, Inuri și Țigănești”, subliniază Ana-Maria Pănescu.

”Soluții la problemele cetățenilor se găsesc. Trebuie doar să vrei să faci bine!

Împreună cu echipa mea de consilieri PNL ne asumăm proiecte bune și care pot fi implementate pentru toți cetățenii din Topoloveni, din orice colț al orașului. Și vă asigur că, în cel mai scurt timp, curățenia, transportul școlar, podul de la Crinteşti, ca și alte priorități vor fi realizate până în 2025.

Avem nevoie doar de încrederea dumneavostră și de vot de susținere pe 9 iunie.

Votează poziția 1, votează PNL pentru Topoloveni!”, a concluzionat candidatul PNL la Primăria Topoloveni, Ana – Maria Pănescu.

Material publicat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidului Național Liberal, Organizația Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240015. 

Sursă foto: Facebook PNL Topoloveni Argeș.

Citiți, de asermenea, pe anchetaonline.ro:

Ana-Maria Pănescu, candidatul PNL la Topoloveni: ”Este imperios să se inițieze urgent construcția podului peste pârâul Cârcinov”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ana-Maria Pănescu | Pănescu | Primăria Topoloveni | Topoloveni

Ultimele articole