Mașină de la Google Street View, lovită de tren în Mehedinți

de | 11.05.2023 10:06 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Mașină de la Google Street View, lovită de tren în Mehedinți

Un autoturism care aparține Google Street View a fost lovit de un tren în cursul zilei de miercuri, 10 mai, în zona comunei Butoiești.

Potrivit primelor informații, un bărbat, în vârstă de 51 de ani, care conducea un autoturism în localitatea Butoiești, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui tren, moment în care autoturismul a fost lovit în plin.

În urma impactului, autoturismul a ajuns pe un teren agricol.

Trenul se deplasa pe ruta Drobeta Turnu Severin – Filiaşi.

La data de 10 mai a.c., ora 10.11, Poliţia oraşului Strehaia a fost sesizată de o femeie cu privire la faptul că în comuna Butoieşti s-a produs un accident rutier între un autoturism şi un tren. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei oraş Strehaia care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că un bărbat de 51 de ani în timp ce conducea un autoturism în localitatea Butoieşti, la trecerea la nivel cu calea ferată dublă fără bariere, semnalizată prin indicatoare rutiere şi semnale acustice şi luminoase, nu a acordat prioritate de trecere trenului şi a intrat în coliziune cu acesta”, a transmis IPJ Mehedinţi, relatează digi24.ro

În urma accidentului, șoferul autoturismului s-a ales cu răni ușoare, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

Mecanicul de tren a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar conducătorul auto a fost testat la spital după acordarea îngrijirilor medicale.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa foto: infotraficromania.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Scenariu demn de filmele polițiste în Sibiu! După o ceartă cu părinții, o fată de 14 ani și-a înscenat răpirea

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mehedinți

Ultimele articole