UE impune măsuri anti-COVID persoanelor care sosesc din China

de | 02.01.2023 08:35 | Știri, Lifestyle, Național

 

China se confruntă în prezent cu o explozie de cazuri de Covid iar din această cauză reprezentanții Uniunii Europene vor să impună măsuri tuturor celor care vin de acolo.

 

ChIna

Foto: Digi24

 

După ridicarea restricțiilor, situația din China a devenit una gravă, s-au semnalat chiar și peste un million de cazuri de Covid-19, zilnic.

În acest context mai multe state din Europa au introdus obligativitatea testului Covid-19 pentru persoanele care sosesc din China. Printre aceste state se află și Germania, Italia sau Marea Britanie.

 

Covid ChIna

Foto uefiscdi.gov.ro

 

Reprezentanții de la Beijing au reacționat la aceste măsuri numindu-le „discriminatorii” şi „nefondate”, potrivit antena3.ro.

De precizat faptul că miercuri, 4 ianuarie, reprezentanții statelor member UE vor avea o întâlnire pe această temă unde vor lua o decizie oficială.

 

Foto: francetvinfo.fr

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

A fost prelungită valabilitatea certificatelor digitale de vaccinare COVID-19 până la 30 iunie 2023

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole