anchetaonline.ro

Azi, baschetbaliștii de la Fc Argeș primesc vizita lui CSM Oradea! Hai la meci!

de | 04.02.2023 09:35 | Știri, Județean, Lifestyle, Pitești

  • Hai la meci! Hai Fc Argeș!

 

Nu uitați! Astăzi, baschetbaliștii de la FC Argeș primesc vizita lui CSM Oradea, formație ce parcurge un sezon european de excepție, în prima rundă a fazei secunde de campionat.

Argeș baschet

Echipa de baschet începe aventura în TOP 10 cu un super meci de la care nu trebuie să lipsești.

Meciul de azi reprezintă ultima întâlnire a vulturilor cu fanii la Sala Sporturilor deoarece FC Argeș nu mai are niciun meci programat pe teren propriu în această lună, iar începutul lui martie îi va găsi pe aceștia la Pitești Arena.

Partida începe la ora 17:30 iar accesul general va fi de 7 lei de persoană.

Argeș baschet

Ia-ți prietenii și mergi la sală să susții echipa piteșteană.

Împreună pentru Pitești!”

Argeș baschet

Debutul fazei secunde reprezintă și o bucurie pentru noi. Disputăm ultimul meci în această sală și vrem să obținem un rezultat pozitiv. Desigur, ne așteaptă un meci extrem de dificil. Probabil că Oradea are una dintre cele mai puternice loturi din ultimii ani, reprezintă o forță a campionatului nostru, însă avem o dorință mare de a ne afirma. Cum am spus și ultima dată, această fază înseamnă luptă și sacrificiu. Trebuie să dăm dovadă de asta în toate cele 10 meciuri pe care le avem de jucat.
CJ și Joe răspund corect cerințelor noastre și sper ca la ora jocului să ne poată ajuta. Sunt jucători importanți în angrenajul formației, dar au nevoie de puțin timp pentru a se obișnui cu ceea ce înseamnă sistemele de joc.
Nu ne gândim la ce urmează la Constanța, ci suntem focusați pentru ce urmează la Pitești.
Vrem o sală plină și suntem siguri că o vom avea!”, a transmis Milan Mitrovic.

 

Foto : Facebook FC Argeș Basketball

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: FC Argeș Basketball