Am fost acolo! Ce medicamente sunt super ieftine la Bebe Tei!

de | 26.09.2023 10:55 | Pitești, Importante, Lifestyle

  • Nebunie mare la deschiderea Bebe Tei din Piteşti.

Bebe Tei Pitești

Luni, 25 septembrie s-a deschis în orașul nostru magazinului Bebe Tei și Farmacia Tei.

Locaţia aleasă pentru noua farmacie şi noul magazin de articole pentru copii este centrul comercial Auchan Găvana, în spaţiul unde în urmă cu câţiva ani funcţiona un imens magazin de haine second-hand.

După luni de așteptare, deoarece inaugurarea Bebe Tei Pitești fusese anunțată încă din luna mai, piteștenii au luat cu asalt noua farmacie și noul magazin. Fie că au fost împinși de curiozitate, fie că au făcut cumpărături, aceștia au răspuns prezent încă din prima zi.

Cunoscută pentru preţurile mici, Farmacia Tei a atras un număr foarte mare de consumatori,cozile au fost extrem de lungi, s-a stat mult timp la pentru achizițoonarea medicamentelor sau a produselor necesare.

Bebe Tei Pitești

Cumpărătorii au avut parte și de surprise.

De exemplu la achiziționarea de produse din Farmacia Tei, fiecare client în parte a primit o punguță cu produse iar la cumpararea oricărui produs din magazinul Bebe tei, clienții se prezentau cu bonul fiscal într-o zonă special unde se afla o roată norocoasă. Acolo, în funcție de noroc, puteai primi produse cosmetice, vitamine sau suplimente.

Este posibil ca și astăzi, 26 septembrie, clienții care vor cumpăra din noua locație să aibă parte de surprize iar promoțiile se pot schimba zilnic.

Bebe Tei Pitești

Ofertele le puteți afla de pe comenzi.farmaciatei.ro. Tot acolo puteți plasa comenzi sau verifica prețurile produselor dorite.

  • Dacă sunteți interesați de produse pentru RACEALĂ ȘI GRIPĂ, prețurile acestora le puteți găsi AICI.

De exemplu o cutie de Nurofen Raceala și Gripă cu 12 comprimate este 18.5 lei iar o cutie de Parasinus cu 20 de comprimate o puteți cumpăra cu 16 lei. 

  • Prețurile produselor ANALGEZICE le puteți vedea AICI.

De exemplu o cutie de Aspirină, de 20 comprimate o găsiți și la 2.5 lei, în timp ce o cutie de Antinevralgic P, de 20 comprimate este 13 lei.

  • Pentru persoanele care suferă de alergii AICI găsiți toate produsele și prețurile aferente din categoria ANTIHISTAMINICE.

De exemplu o cutie de Claritine cu 10 comprimate este 18 lei , o cutie cu 10 comprimate de Symphora este 10 lei iar o cutie de Loratadina este doar 5,5 lei. 

  • Pentru IMUNITATE adulți, lista completă a produselor și prețurilor o găsiți AICI.

De exemplu Vitamina C cu pulpa de macese, 30 tablete este doar 7,5 lei sau o cutie de Propolis + Vitamina C de 30 tablete este 9.0 lei. 

Untitled Project 9 - Am fost acolo! Ce medicamente sunt super ieftine la Bebe Tei!

Pentru COPII am studiat căteva produse recomandate în general în caz de răceală sau gripă și iată care sunt prețurile acestora la farmacia TEI:

  • Panadol Baby suspensie orală la 18 lei
  • Nurofen pentru copii 3+ luni la 18 lei
  • Nurofen Junior cu aroma de portocale 7+ ani la 22 lei
  • Stodal sirop, 200 ml la 25 lei
  • GrinTuss Pediatric sirop de tuse  la 53 lei
  • Spray nazal Sterimar Baby, 100 ml la 32,50 lei

Nu uitați! Toate produsele, prețurile și ofertele le găsiți pe site-ul companiei comenzi.farmaciatei.ro

Bebe Tei

Farmacia Tei a apărut pentru prima dată în 1992, după ce Roxana Maftei  a deținut o perioadă un plafar iar în prezent conduce cel mai apreciat lanț farmaceutic de la noi din țară.

Nu sunt farmacist de profesie, dar am studiat Management-Marketing. Iar lucrul care îmi place cel mai mult este să fac achiziții”, preciza Roxana Maftei într-un interviu acordat revistei NewMoney.

Bebe Tei

Timp de aproximativ 20 de ani, Farmacia Tei a funcționat cu o singură unitate iar mai târziu, la sugestia fratelui său, Cătălin Maftei, aceasta a listat produsele din farmacie într-un magazin online. Asta se întâmpla în 2009.

În anul 2014, din Farmacia Tei s-a desprins brandul Bebetei, care a fost dezvoltat alături de Irina Ciubotaru. La început, Bebetei avea doar produse destinate îngrijirii copiilor, apoi, s-a extins la întreaga familie. La rândul său, Bebetei a devenit și magazin online.

Bebe Tei

Ce oferă mai exact magazinul? O gamă variată de produse pentru întreaga familie, acoperind următoarele categorii:

  • Îngrijire bebe și mama;
  • Dermato-cosmetice și Cosmetice;
  • Alimentație sănătoasă;
  • Produse naturiste;
  • Puericultură mică;
  • Puericultură mare;
  • Jucării.

Alături de varietatea de produse și de ofertele atractive, angajații Bebe Tei oferă și consiliere specializată pentru toate categoriile de produse.

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Toamna se numără BURLACII CELEBRI AI ARGEȘULUI

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole