anchetaonline.ro

Am fost acolo! Ce medicamente sunt super ieftine la Bebe Tei!

de | 26.09.2023 10:55 | Pitești, Importante, Lifestyle

 • Nebunie mare la deschiderea Bebe Tei din Pite┼čti.

Bebe Tei Pitești

Luni, 25 septembrie s-a deschis în orașul nostru magazinului Bebe Tei și Farmacia Tei.

Loca┼úia aleas─â pentru noua farmacie ┼či noul magazin de articole pentru copii este centrul comercial Auchan G─âvana, ├«n spa┼úiul unde ├«n urm─â cu c├ó┼úiva ani func┼úiona un imens magazin de haine second-hand.

Dup─â luni de a╚Öteptare, deoarece inaugurarea Bebe Tei Pite╚Öti fusese anun╚Ťat─â ├«nc─â din luna mai, pite╚Ötenii au luat cu asalt noua farmacie ╚Öi noul magazin. Fie c─â au fost ├«mpin╚Öi de curiozitate, fie c─â au f─âcut cump─âr─âturi, ace╚Ötia au r─âspuns prezent ├«nc─â din prima zi.

Cunoscut─â pentru pre┼úurile mici, Farmacia Tei a atras un num─âr foarte mare de consumatori,cozile au fost extrem de lungi, s-a stat mult timp la pentru achizi╚Ťoonarea medicamentelor sau a produselor necesare.

Bebe Tei Pitești

Cumpărătorii au avut parte și de surprise.

De exemplu la achizi╚Ťionarea de produse din Farmacia Tei, fiecare client ├«n parte a primit o pungu╚Ť─â cu produse iar la cumpararea oric─ârui produs din magazinul Bebe tei, clien╚Ťii se prezentau cu bonul fiscal ├«ntr-o zon─â special unde se afla o roat─â norocoas─â. Acolo, ├«n func╚Ťie de noroc, puteai primi produse cosmetice, vitamine sau suplimente.

Este posibil ca ╚Öi ast─âzi, 26 septembrie, clien╚Ťii care vor cump─âra din noua loca╚Ťie s─â aib─â parte de surprize iar promo╚Ťiile se pot schimba zilnic.

Bebe Tei Pitești

Ofertele le pute╚Ťi afla de pe comenzi.farmaciatei.ro. Tot acolo pute╚Ťi plasa comenzi sau verifica pre╚Ťurile produselor dorite.

 • Dac─â sunte╚Ťi interesa╚Ťi de produse pentru RACEAL─é ╚śI GRIP─é, pre╚Ťurile acestora le pute╚Ťi g─âsi AICI.

De exemplu o cutie de Nurofen Raceala ╚Öi Grip─â cu 12 comprimate este 18.5 lei iar o cutie de Parasinus┬ácu 20 de comprimate o pute╚Ťi cump─âra cu 16 lei.┬á

 • Pre╚Ťurile produselor ANALGEZICE le pute╚Ťi vedea AICI.

De exemplu o cutie de Aspirin─â, de 20 comprimate o g─âsi╚Ťi ╚Öi la 2.5 lei, ├«n timp ce o cutie de Antinevralgic P, de 20 comprimate este 13 lei.

 • Pentru persoanele care sufer─â de alergii AICI g─âsi╚Ťi toate produsele ╚Öi pre╚Ťurile aferente din categoria ANTIHISTAMINICE.

De exemplu o cutie de Claritine cu 10 comprimate este 18 lei , o cutie cu 10 comprimate de Symphora este 10 lei iar o cutie de Loratadina este doar 5,5 lei. 

 • Pentru IMUNITATE adul╚Ťi, lista complet─â a produselor ╚Öi pre╚Ťurilor o g─âsi╚Ťi AICI.

De exemplu Vitamina C cu pulpa de macese, 30 tablete este doar 7,5 lei sau o cutie de Propolis + Vitamina C de 30 tablete este 9.0 lei. 

Untitled Project 9 - Am fost acolo! Ce medicamente sunt super ieftine la Bebe Tei!

Pentru COPII am studiat c─âteva produse recomandate ├«n general ├«n caz de r─âceal─â sau grip─â ╚Öi iat─â care sunt pre╚Ťurile acestora la farmacia TEI:

 • Panadol Baby suspensie oral─â la 18 lei
 • Nurofen pentru copii 3+ luni la 18 lei
 • Nurofen Junior cu aroma de portocale 7+ ani la 22 lei
 • Stodal sirop, 200 ml la 25 lei
 • GrinTuss Pediatric sirop de tuse┬á la 53 lei
 • Spray nazal Sterimar Baby, 100 ml la 32,50 lei

Nu uita╚Ťi! Toate produsele, pre╚Ťurile ╚Öi ofertele le g─âsi╚Ťi pe site-ul companiei comenzi.farmaciatei.ro

Bebe Tei

Farmacia Tei a ap─ârut pentru prima dat─â ├«n 1992, dup─â ce Roxana Maftei┬á a de╚Ťinut o perioad─â un plafar iar ├«n prezent conduce cel mai apreciat lan╚Ť farmaceutic de la noi din ╚Ťar─â.

Nu sunt farmacist de profesie, dar am studiat Management-Marketing. Iar lucrul care ├«mi place cel mai mult este s─â fac achizi╚ŤiiÔÇŁ, preciza Roxana Maftei ├«ntr-un interviu acordat revistei NewMoney.

Bebe Tei

Timp de aproximativ 20 de ani, Farmacia Tei a func╚Ťionat cu o singur─â unitate iar mai t├órziu, la sugestia fratelui s─âu, C─ât─âlin Maftei, aceasta a listat produsele din farmacie ├«ntr-un magazin online. Asta se ├«nt├ómpla ├«n 2009.

În anul 2014, din Farmacia Tei s-a desprins brandul Bebetei, care a fost dezvoltat alături de Irina Ciubotaru. La început, Bebetei avea doar produse destinate îngrijirii copiilor, apoi, s-a extins la întreaga familie. La rândul său, Bebetei a devenit și magazin online.

Bebe Tei

Ce oferă mai exact magazinul? O gamă variată de produse pentru întreaga familie, acoperind următoarele categorii:

 • ├Ängrijire bebe ╚Öi mama;
 • Dermato-cosmetice ╚Öi Cosmetice;
 • Alimenta╚Ťie s─ân─âtoas─â;
 • Produse naturiste;
 • Puericultur─â mic─â;
 • Puericultur─â mare;
 • Juc─ârii.

Al─âturi de varietatea de produse ╚Öi de ofertele atractive, angaja╚Ťii Bebe Tei ofer─â ╚Öi consiliere specializat─â pentru toate categoriile de produse.

 


Citi╚Ťi, de asemenea, pe┬áanchetaonline.ro

Toamna se num─âr─â BURLACII CELEBRI AI ARGE╚śULUI

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor ╚Öi autor de content media, cu experien╚Ť─â ├«n presa online, PR ╚Öi ├«n promovare social media. Absolvent al Facult─â╚Ťii de Jurnalism ╚Öi Comunicare.

Articole asem─ân─âtoare:

Citește articolele pe același subiecte: