MEDITAȚII GRATUITE PENTRU ELEVI – organizate de către o biserică din Pitești!

de | 19.02.2024 19:35 | Județean, Din ediția tipărită, Lifestyle

Parohia Găvana IV din Pitești a inițiat un proiect cu adevărat util, pentru a veni în sprijinul elevilor care urmează să susțină evaluarea națională și pentru a-i ajuta să obțină rezultate cât mai bune la examen. Elevii pot beneficia, o dată pe săptămână, de meditații gratuite la matematică, oferite de profesori voluntari.

Orele suplimentare sunt dedicate celor din clasa a VIII-a și au loc în fiecare sâmbătă, în intervalul orar 15:00 – 17:00, în sala socială a parohiei, la Biserica de lângă parcul Lumina, „Sfintele Femei Mironosițe”. La meditații pot participa toți elevii interesați să aprofundeze materia, fără vreun criteriu de selecție. Proiectul a debutat în urmă cu două săptămâni, iar sala poate găzdui un număr de aproximativ 30 de persoane. Până acum, circa 10 elevi au asistat la orele gratuite, însă se așteaptă ca numărul lor să crească pe viitor. Parohia face demersuri pentru a oferi celor interesați meditații și la limba și literatura română, fiind în discuții pentru a găsi dascăli voluntari, care să ofere din timpul lor elevilor, ajutându-i cu pregătire suplimentară.

În fiecare sâmbătă, între orele 15 și 17, au loc meditații gratuite la matematică cu profesori de specialitate pentru elevii clasei a opta. Acestea se desfășoară în sala socială a parohiei noastre. În cazul în care cunoașteți elevi care doresc să participe, vă rugăm să îi îndrumați către biserica noastră.

Pentru mai multe informații, sunați la numărul de telefon 0742135079 – preot paroh Victor Pleșa.

Vă așteptăm cu drag!”, anunță parohia pe pagina sa de socializare.

Acesta nu este singurul proiect inițiat de Parohia Găvana IV din Pitești menit să vină în sprijinul copiilor. Anual, pentru elevi se pregătesc ghiozdane cu rechizite, care să le vină în ajutor în susținerea activității didactice. Beneficiarii sunt cazuri sociale, iar anul acesta programul „Ghiozdănelul” a ajuns la 130 de copii aflați în situații dificile.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Parteneriat educațional pentru sănătatea comunității argeșene

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/berta-dima/" target="_self">Berta Dima</a>

Articol scris de Berta Dima

Absolventă a programului de master Jurnalism Tematic, Universitatea București, experiență în presă din anul 2020, pasionată de domeniul social.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: