Un membru MISA din capitală, acuzat că a violat o fată de 11 ani – a fost ARESTAT

de | 26.02.2023 19:09 | Eveniment, Național, Știri

  • Un bărbat din capitală, membru MISA, a fost arestat prevenitiv pentru viol.

 

Bucureșteanul este acuzat că ar fi abuzat, de mai multe ori, o fetiță de 11 ani din județul Vâlcea.

Bărbatul a profitat de minoră la sfârșitul anului trecut dar a fost prins de oamenii legii în momentul în care a contactat-o din nou pe fată, zilele trecute.

Acesta a fost reținut de polițiști iar magistraţii Judecătoriei Vâlcea au emis pe numele lui, sâmbătă, 25 februarie, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale a rezultat faptul că inculpatul, membru în Mişcarea de Integrare Spirituală în Absolut (MISA), în perioada noiembrie- decembrie 2022, în două seri consecutive, în timp ce persoana vătămată în vârstă de 11 ani se afla la locuinţa acestuia, profitând de imposibilitatea minorei de a-şi exprima în mod liber şi conştient voinţa, datorită vârstei fragede, a întreţinut cu aceasta raporturi sexuale.

 

Totodată, în sarcina inculpatului se reţine faptul că în perioada 23-24 februarie 2023 a contactat-o telefonic pe persoana vătămată pentru ca aceasta să se deplaseze în Bucureşti, la locuinţa acestuia, în scopul întreţinerii, din nou, de raporturi sexuale, culminând cu determinarea minorei să se deplaseze singură cu mijloace de transport până în Bucureşti, unde a fost aşteptată de inculpat, însă oprit de intervenţia organelor de poliţie”, au transmis reprezentanții  Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

 

Foto: Adevărul

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Piteștean de 42 de ani REȚINUT pentru distrugere! Polițiștii l-au prins fix când își bătea soția

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: MISA