Piteștean de 42 de ani REȚINUT pentru distrugere! Polițiștii l-au prins fix când își bătea soția

de | 26.02.2023 13:12 | Știri, Eveniment, Județean, Pitești

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au fost sesizați sâmbătă, 25 februarie, în jurul orei 20:00, prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, de către un participant la trafic, cu privire la faptul că un bărbat ce avea o stare conflictuală cu o altă persoană, i-ar fi lovit autoturismul, provocând avarii în zona portierei.

Bărbatul bănuit a fost identificat de oamenii legii, fiind vorba despre un piteștean de 42 de ani.

Pe lângă faptul că a avriat un autoturism, în momentul în care polițiștii s-au deplasat la locuința acestuia, l-au depistat în flagrant, în timp ce își agresa fizic soția.

Bărbatul a fost imobilizat de polițiști și condus la sediul poliției.

Acesta s-a ales cu un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, „conform art. 253 și 371 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.”

După administrarea probatoriului, în noaptea de 25 spre 26 februarie, bărbatul de 42 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, acesta să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive

 

Foto descriptiv

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

A murit filosoful român Mihai Șora. Avea 106 ani

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole