Mesaj Ro-Alert! O fată de 14 ani şi un copil de 2 ani – dați dispăruți!

de | 04.09.2023 23:02 | Știri, Eveniment

Un mesaj RO-ALERT a fost transmis de către autorități, luni seară, după ce o fată de 14 ani a dispărut împreună cu un copil de doi ani, ce se afla în grija ei.

Minorii nu au mai revenit la domiciliul din Chitila.

Conform mesajului transmis pe site-ul Poliţiei Române, minora Minca Ioana-Beatrice-Rebeca, în vârstă de 14 ani, a plecat de la locuinţa sa din oraşul Chitila, judeţul Ilfov, împreună cu minorul Minca Raym Aslan, în vârstă de 1 şi 10 luni, aflat în grija sa la momentul respectiv, şi nu a mai revenit, relatează Antena 3 CNN.

Minora are o înălţimea de 1,65 m, și greutate de 65 kg. Fata este corpolentă, are păr lung şaten, ochi căprui, faţă rotundă şi era îmbrăcată cu o fustă de lungime medie şi maiou, precizează Poliţia.

Orice informație despre cei doi minori poate ajuta la găsirea acestora și poate fi transmisă la numărul unic de urgenţă 112.

 

Sursa Foto Antena 3 CNN

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bărbat lovit de tren în zona CNCD Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: