Meteorologii anunță temperaturi de vară. Unde vor fi peste 30 de grade

de | 19.10.2023 11:03 | Național, Lifestyle

  • Temperaturi de vară în octombrie!

Vremea se schimbă din nou la noi în țară. După frigul din ultimele zile urmează temperaturi care ar putea depăși pragul de 30 de grade, informează meteorologii.

Motivul acestei încălziri, cu temperaturi de vară, este un ciclon Atlantic aflat într o poziție neobișnuită de sudică care determină un transport intens de aer Tropical dinspre nordul Africii, menționează meteoradar.ro

Vremea începe să se încălzească începând de astăzi, 19 octombrie însă vineri în jurul prânzului termometrele vor arăta temperaturi situate între 22 și 28 grade Celsius.

În sudul Olteniei, în Dobrogea, local în Muntenia și în zonele de câmpie din Moldova, temperaturile vor urca până la 30 de grade,  izolat fiind posibil și maxime de 31 –  32 de grade Celsius.

Extrem de cald va fi și duminică, 22 octombrie, atunci când temeraturile vor ajunge până la 30° în unele zone ale României.

 

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

O categorie mare de români va primi sporuri de 30% din salariu

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: