Miercuri. Se oprește apa în oraşul Ştefăneşti

de | 13.02.2024 09:32 | Ștefănești, Administrație

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti anunță că va executa în data de 14 februarie, între orele 9 – 16, lucrări de spălare şi igienizare a rezervorului de înmagazinare a apei din Staţia de Repompare Căminul Cultural – Primăria Ştefăneşti, alimentarea cu apă potabilă fiind întreruptă în acest interval orar.

Vor fi afectaţi de această oprire utilizatorii din oraşul Stefăneşti, situaţi pe strada Oţeleşti şi pe străzile adiacente acesteia. Societatea asigură consumatorii că echipa operaţională care efectuează lucrările va face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor în cel mai scurt timp, încercând să reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectaţi, depunând eforturi susţinute pentru asigurarea funcţionalităţii sistemului de alimentare cu apă în condiţii de calitate şi de siguranţă. ”Recomandăm consumatorilor să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei. Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă rugăm să ne contactaţi la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237. De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii apacanal2000.ro, la secţiunile „Lucrări programate‟ sau „Avarii‟”, transmit cei de la Apă Canal 2000 SA.

Foto descriptiv. Sursă foto: Primăria Orașului Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

La ce trebuie să fim atenți când cumpărăm cadouri de „Valentine’s day” şi „Dragobete”? Sfaturile ANPC

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole