Mihai Coteț: ” 10 minute la vot și împreună putem schimba tot!”

de | 07.06.2024 12:42 | Pitești, Politic

Mihai Coteț, candidatul PNL la Primăria Municipiului Pitești, le mulțumește cetățenilor pentru că ”în acești 4 ani ați fost alături de mine. Vă mulțumesc că mi-ați arătat că împreună suntem o echipă puternică”. Liberalul mai subliniază importanța prezenței la vot pentru că ” pe 9 iunie suntem toți piteșteni care au puterea de a schimba”.

”Salutare, piteșteni! Vă mulțumesc!

Vă mulțumesc vouă, tuturor, pentru că în acești 4 ani ați fost alături de mine. Vă mulțumesc că mi-ați arătat că împreună suntem o echipă puternică. Am ținut piept nedreptăților, ne-am apărat, împreună, pădurea în stradă.

Timp de 4 ani mi-ați împărtășit nemulțumirile. Știu că suntem mulți și știu că ne dorim schimbare și să fie un pic mai bine pentru fiecare. Am văzut că suntem mai mulți decât poate PSD număra. S-au bazat că vom sta acasă, s-au bazat că nu ne mai pasă”, transmite Mihai Coteț pe pagina de Facebook.

”Vă mulțumesc din suflet că ați fost alături de mine”

”Din Prundu, din Popa Șapcă, din Trivale, din Bascov, din Podul Viilor, din Găvana, din Tudor Vladimirescu, din Războieni, de lângă fiecare loc de joacă uitat, din fiecare bloc nereabilitat, de pe fiecare stradă reasfaltată, pe 9 iunie suntem toți piteșteni care au puterea de a schimba.

10 minute la vot și împreună putem schimba tot!

Vă mulțumesc din suflet că ați fost alături de mine. Vă mulțumesc că m-ați ascultat și vă mulțumesc că ați înțeles că suntem mai mulți decât cred ei că pot manipula.

10 minute și facem cu toții din Pitești un oraș în care merită să trăiești!”, a concluzionat Mihai Coteț în mesajul postat pe pagina de Facebook.

Material publicat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidului Național Liberal, filiala Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240015.

Sursă foto: Facebook Mihai Coteț.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Mihai Coteț: ”Când nu ai rezultate, doar aroganța te poate face învingător incontestabil”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare: