ȘTEFĂNEȘTI. Programul de circulație a liniei M6 s-a modificat

de | 07.06.2024 12:45 | Ștefănești, Administrație

Programul de circulație a liniei M6 s-a modificat începând de astăzi, 7 iunie 2024.
„Așa cum am anunțat, ne preocupă îmbunătățirea serviciilor privind transportul public și suntem atenți la necesitățile dumneavoastră, încercând să găsim soluții concrete pentru remedierea problemelor semnalate.
Astfel, în urma solicitărilor transmise și în baza analizei oportunităților și necesităților de deplasare, în corelare cu sistemul de transport public local în orașul Ștefănești, integrat în sistemul de transport public metropolitan Pitești, asigurat de către operatorul S.C. PUBLITRANS 2000 S.A., pe raza orașului Ștefănești, vă informăm că începând cu data de  07.06.2024, programul liniei M6, Ștefănești (Ștefănești Sat) – Pitești (Teatrul Alexandru Davila), va fi modificat”, au precizat reprezentanții primăriei Ștefănești.
Programul liniei M6 a fost modificat după cum urmează:
• orele de plecare de la capăt de linie, stația Ștefănești Sat, vor fi 05.50, respectiv 07.00.
CItiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Botoșani | Pitești | Publitrans | Teatrul Alexandru Davila

Ultimele articole