Mihai Coteț, candidat pentru Primăria Pitești: Matematic vorbind, există o singură șansă ca să aducem schimbarea la Pitești

de | 28.05.2024 08:09 | Pitești, Politic

Piteștenii vor o schimbare. Piteștenii vor să simtă că în orașul lor se întâmplă lucruri de substanță, că promisiunile rosogolite de la un mandat la altul ajung să fie puse în practică în timpul vieții lor. Schimbarea nu se poate produce decât acordând un vot util, adică votând candidatul care este în mod direct adversarul primarului în funcție, susține Mihai Coteț, candidatul PNL la Primăria Pitești. Altfel, girând candidații de pe locurile 3 și 4, voturile se vor fragmenta inutil, iar rezultatul nu va fi cel dorit de o mare parte a cetățenilor, potrivit acestuia. Mihai Coteț este principalul competitor al actualei administrații. S-a impus ca opozant al PSD, alături de echipa sa, în cei patru ani în care a fost consilier local, iar sondajele îl desemnează drept favorit în rândul piteștenilor care își doresc schimbarea, potrivit informării primite de la liberalii piteșteni.

”Este a doua oară în care Moșteanu îl sprijină în mod direct pe Gentea”

Calculele în privința votului util, adică a votului care aduce schimbarea, sunt cât se poate de simple, susține candidatul PNL la Primăria Pitești.

”Primarul în funcție a fost ales cu puțin peste 16.000 de voturi. Noi suntem aproximativ 140.000 de cetățeni cu drept de vot! Cu alte cuvinte, e suficient să ieși la vot dacă vrei să scapi de actuala administrație. Stând acasă pentru că ești scârbit de minciuni nu înseamnă că o penalizezi, ci că îi mai acorzi un mandat. O dată înțeles acest lucru, dacă vii la vot și vrei schimbare, votează candidatul care are cele mai mari șanse. Faptul că sunt competitorul direct al lui Gentea și singurul care îl poate învinge nu este o întâmplare. Patru ani m-am luptat cu PSD, patru ani am fost aici, printre oameni și le-am reprezentat cu onestitate interesele în Consiliul Local, patru ani am pledat pentru proiecte vitale pentru orașul nostru, am luptat pentru ca Pădurea Trivale să devină arie protejată, nu marfă de pus pe tavă rechinilor imobiliari. Poate suna oricât de ciudat, dar pragmatic vorbind, orice vot dat lui Moșteanu este un vot dat lui Gentea, este o șansă în minus de a scăpa de PSD.” a declarat omul de afaceri Mihai Coteț.

Potrivit acestuia, în mod direct, deputatul Ionuț Moșteanu ar reprezenta interesele primarului PSD Cristian Gentea, făcându-i reale servicii.

”Este a doua oară în care Moșteanu îl sprijină în mod direct pe Gentea, în alegeri. Sondajele arată că nu are șanse, așa cum nu a avut nici acum patru ani, clasându-se pe locul 3. Nu are cum să aspire la Primărie pentru că nu are nicio legătură cu Piteștiul. Trăiește cu familia sa la București, vine o dată la patru ani aici, varsă căruța cu sloganuri și minciuni și apoi pleacă la loc călduț, în Parlament. Îmi pare rău pentru electoratul USR, ar fi meritat un candidat bun. Ar fi meritat o dreaptă unită, să scăpăm orașul de PSD, nu un Moșteanu unit cu Forța Dreptei și PMP, conduse de cei mai mari prieteni ai PSD. Eu am încredere în inteligența electoratului USR, pentru că sunt oameni de bună intenție și dorința sa de schimbare este mai mare decât dorința de parvenire a liderilor. Apropo, știați că USR a avut și are viceprimar la Pitești. Mulți nu știu. Oare de ce?…” se întreabă, retoric, Mihai Coteț, potrivit sursei citate.

Material publicat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidului Național Liberal, Organizația Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240015. 

Sursă foto: PNL Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Iulian Călin: ”Îmi doresc să pun Ștefăneștiul pe harta celor mai dezvoltate orașe”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole