MIHAI COTEȚ – ECHIPA MEA pentru Primăria Pitești

de | 28.05.2024 18:06 | Din ediția tipărită, Pitești, Politic

”Salutare, piteșteni!

Sunt Mihai Coteț și candidez la Primăria Pitești. Am 50 de ani. Sunt soț și părinte a doi copii minunați. Sunt antreprenor de peste 20 de ani. Am crescut o dată cu business-ul meu, pe care l-am demarat la puțin timp după ce am terminat facultatea. Radical Zero este cartea mea de vizită. Ce spune despre mine? Spune că poți avea succes în afaceri și fără să dai tunuri pe mână cu statul și că te poți impune pe piață dacă muncești, ai competențe manageriale și știi să faci și să ții alături de tine o echipă.

Ce caută în politică un om de afaceri? Ce ar trebui să caute orice român de bună credință, sătul să asiste la falimentul unei clase politice profund viciate. Când copiii îți spun că nu vor să rămână în orașul lor pentru că nu au nicio perspectivă în Pitești, e și vina ta că ai permis să se ajungă aici.

S-au adunat peste 30 de ani, timp în care, în loc să numărăm motivele pentru care ar trebui să fim mândri de orașul nostru, numărăm cazurile de corupție și de importură, numărăm miliardele pierdute de municipalitate din cauza lipsei de viziune și a incompetenței, numărăm rubedeniile și clienții politici cu care au fost înțesate toate instituțiile publice județene și locale.

Nu aș fi intrat în politică dacă nu aș fi constatat că acesta este singurul instrument eficient, prin intermediul căruia poți să influențezi în bine viața comunității și a oamenilor ei.

Am ajuns un oraș îmbătrânit, fără perspective, fără măcar un plan pentru viitorii 10-20 de ani.

Așa stând lucrurile, a sta deoparte a ajuns echivalent cu a deveni complice. Din fericire, în acești ultimi ani în care am ales să mă implic mult mai activ în viața comunității, am întâlnit și cunoscut oameni care gândesc la fel. Nu sunt singur, la fel cum nici voi nu sunteți singuri. Iar dacă ne vom da mâna și vom fi uniți pentru oraș, vom fi de neoprit.

Sursă foto: ediția tipăarita

ECHIPA MEA este formată din oameni de care sunt mândru, oameni care mi-au fost alături și care s-au dovedit, în acești patru ani, a fi loiali principiilor și cu coloană vertebrală. Mă bucur să-l am alături pe Sorin Apostoliceanu, a cărui experiență administrativă îl recomandă pentru a fi un excelent viceprimar, pe colegii cu care am fost patru ani în CL, dar și colegi noi, toți oameni care au confirmat și profesional, și, foarte important, s-au dovedit a fi oameni de caracter, lucru de mare valoare în administrație și poltică.

Este important, ca primar, să am echipa cu care să pot colabora și să-mi duc la bun sfârșit proiectele pentru orașul nostru”.

”Piteștiul a fost şi e condus de o generaţie politică tot mai incompetentă şi golită de sentimentul iubirii adevărate față de comunitate, față de oameni.

De 34 de ani îi privim cum se zbat între lăcomie şi neputinţă, cum luptă împotriva propriilor cetățeni pentru buzunarele lor și ale camarilei.

Am avut și avem primari pe care i-a pierdut și îi va pierde propria lăcomie, aroganță și incompetență, dar, mai ales, lipsa de dragoste și atașament față de valorile și simbolurile orașului nostru.

Privim în urmă cu revoltă la cei 34 de ani de stagnare și declin administrativ, în care orașul nostru a fost tratat ca o pușculiță de partid, iar cetățenii ca o masă de manevră dezamăgită constant, cât să stea acasă și să voteze doar aparatul de partid pentru viitorul financiar al șefilor și al camarilei lor.

Este nevoie de o schimbare profundă, de o nouă direcție bazată pe transparență, responsabilitate și colaborare autentică cu societatea civilă și cu mediul de afaceri local.

În calitate de candidat la Primăria Pitești, mă angajez să aduc această schimbare. Nu voi fi doar un primar, ci un partener al cetățenilor, un promotor al progresului real și al valorilor autentice ale orașului nostru. Voi construi o administrație care să pună întotdeauna interesele comunității mai presus de interesele personale sau de partid.

Este timpul să redăm Piteștiului gloria și strălucirea de odinioară, să îl transformăm într-un loc în care fiecare locuitor să se simtă mândru să trăiască și să contribuie la prosperitatea sa. Acesta este angajamentul meu și îmi propun să-l onorez cu fiecare acțiune și decizie pe care o voi lua în funcția de primar. “

Mihai Coteț, candidat la Primăria Pitești

Material publicat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidului Național Liberal, filiala Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240015. 

Ziarul Ancheta.

Sursă foto: ediția tipărită.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Radu Perianu: ”Argeșul trebuie să fie al oamenilor, nu al stăpânilor!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mihai Coteț | Pitești | Primăria Pitești | Radical Zero | Sorin Apostoliceanu

Ultimele articole