Radu Perianu: ”Argeșul trebuie să fie al oamenilor, nu al stăpânilor!”

de | 28.05.2024 13:14 | Din ediția tipărită, Județean, Politic

  •  Argeșul merită să fie condus cu RESPONSABILITATE, ECHITATE și RESPECT!

Sursă foto: PNL Arges Sursă foto: PNL Arges

După 34 de ani de administrație locală PSD-istă, Argeșul are nevoie de un restart, de o altă abordare. O spune Radu Perianu, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Argeș, la alegerile din 9 iunie:

”Județul nostru are un potențial de excepție, dar nevalorificat. PSD care conduce Argeșul de 34 de ani a fost o barieră pentru exploatarea acestui potențial.

Argeșul a rămas încremenit în timp. Drumurile sunt praf, în consecință nici turismul nu merge. Nu avem niciun parc industrial și cea mai mare nemulțumire a argeșenilor este sistemul medical.

Ion Mînzînă a anunțat recent că a făcut cele mai mari investiții în spitale, dar spitalele arată cum arată, iar dacă îi întrebi pe oameni pe stradă despre spitalul județean își fac cruce. Și tot Spitalul Județean Argeș se află în topul șpăgilor din România. O recunoaște chiar Ministerul Sănătății.

Argeșenii își doresc să trăiască într-o normalitate pe care PSD nu a fost capabil să le-o ofere în ultimii 34 de ani.

Situația poate fi îndreptată. Și șansa pentru întregul județ o reprezintă Partidul Național Liberal. Județele cu administrații liberale au arătat că se poate!

Suntem singurul partid care a gândit o strategie de dezvoltare economică reală, sănătoasă, coerentă și pe termen lung pentru județul Argeș. Este timpul să construim în Argeș, așa cum ne-am propus prin proiectul Pitești Tech City, să le oferim argeșenilor ceea ce-și doresc: un spital modern, servicii medicale de calitate, drumuri bune, locuri de muncă mai bine plătite și școli sigure pentru copiii lor.

Partidul Național Liberal este singura forță politică ce poate învinge PSD.

De aceea, orice vot anti-PSD acordat altui partid decât PNL nu face decât să ajute PSD.

Fac un apel la toți oamenii care s-au săturat de PSD, în special la tineri, să vină acasă la vot, pe 9 iunie, alături de mine și de PNL, pentru că împreună îi învingem!

Îi aștept să facem echipă, să aducem Argeșul pe CALEA DREAPTĂ!

Eu propun o politică lipsită de aroganță, lipsită de fățărnicie, o politică făcută în slujba oamenilor, gândită să pună oamenii pe primul loc. Mentalitatea de stăpân în administrație locală PSD, de care au avut parte până acum argeșenii, trebuie să dispară. Argeșul trebuie să fie al oamenilor, nu al stăpânilor!”

Material publicat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidului Național Liberal, filiala Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240015. 

Ziarul Ancheta.

Citiți,  de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Norris Măgeanu: ”Primul lucru pe care îl voi face după câștigarea alegerilor va fi să…”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Consiliul Județean Argeș | Ministerul Sănătății | Pitești | Radu Perianu

Ultimele articole