Mihai Coteț: „Felicitări, Dani Coman! Și bun venit la FC Argeș!”

de | 23.05.2024 19:21 | Pitești, Lifestyle, Politic

Fostul portar Dani Coman este noul președinte a lui FC Argeș. Argeșeanul era liber de contract din luna aprilie, după plecarea sa de la Hermannstadt.

Cu această ocazie Mihai Coteț, candidatul PNL la Primăria Pitești l-a felicitat pe fostul fotbalist printr-un mesaj pe pagina de socializare în care precizează că venirea sa la echipă se simte ca un nou început.
Mai jos redăm mesajul integral transmis de Mihai Coteț:
Felicitări, Dani Coman! Și bun venit la FC Argeș!
Simt venirea ta ca pe un nou început pentru echipa noastră care se zbate de ceva vreme în deriva eșalonului secund. Am votat cu toată încrederea numirea ta și îmi doresc să ai posibilitatea să faci performanță.
Asta înseamnă ca piteștenii și fanii FC Argeș să te sprijine în acest demers, pentru că, în mod evident, în actuala administrație nu vei găsi un partener onest și constructiv. Așadar, schimbarea la FC Argeș nu poate veni decât cu schimbarea actualei administrații.
Te asigur că voi susține FC Argeș, la fel cum voi susține transparența folosirii banului public. Cine vrea să se joace de-a patronul de echipă, să o facă pe banii lui, nu pe banii piteștenilor!
Legat de demisia lui Mihai Foamete de la conducerea Clubului, Mihai Coteț a transmis că aceasta trebuia să se petreacă „acum mult timp și din motive evidente.”
Sub managementul său, o echipă care a primit un sprijin financiar consistent din partea piteștenilor, a ajuns azi să lupte ca să nu cadă în Liga a III-a. Și am avut al patrulea buget din Liga 1! Pentru această <performanță>, domnul Foamete a primit măriri de salariu… Azi i s-a cerut să treacă pe linie moartă, ca să poată domnul primar să facă o poză frumoasă cu Dani Coman, în speranța că asta va putea șterge toată rușinea, toți banii piteștenilor tocați absolut inutil și lipsit de transparență.
Mihai Coteț, candidatul PNL la Primăria Pitești și-a încheiat mesajul într-un ton optimist:
Vin vremuri noi pentru FC Argeș!
Să ne asigurăm că vor fi vremuri frumoase, vremuri în care profesioniștii vor fi lăsați să-și facă treaba.”
Material publicat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidului Național Liberal, Organizația Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240015.

 

Sursă foto: Facebook Mihai Coteț.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Mihai Coteț: ”Piteștiul înseamnă ACASĂ pentru mine și, ca orice om de bună-credință, vreau ca ACASĂ să ne fie bine”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Dani Coman | Mihai Coteț