Mihai Coteț: ”Ne-au încurajat să realizăm împreună schimbarea mult așteptată”

de | 02.06.2024 08:13 | Pitești, Politic

Mihai Coteț, candidatul PNL la Primăria Pitești, împreună cu echipa liberală au mers sâmbătă prin zonele Mărășești și Teilor, iar ulterior prin centru pentru a discutat cu oamenii.

”La pas, prin Pitești – zona Mărășești și Teilor

Sursă foto: Facebook Mihai Coteț.

Pe la noi nu a mai trecut nimeni de pe vremea lui Pendiuc!” ne-a spus o doamnă. Da, pe vremea lui Pendiuc aveam o administrație care cel puțin mima interesul. Nu că asta ar fi rezolvat ceva, dar actualul primar nici măcar acest efort nu a fost dispus să îl facă, să-l asculte pe om, în schimbul sutelor de milioane pe care le încasează lunar.

Lipsă de transparență, lipsă de empatie, lipsă de grijă, lipsă de interes, lipsă de dragoste pentru comunitate și pentru oameni în general, lipsă de respect, lipsă de caracter, lipsă de cuvânt… Toate acestea au avut de înfruntat, piteștenii, tocmai din partea celui plătit să le garanteze și să le ofere necondiționat toate acestea.

Dragi piteșteni, pe 9 iunie, hai la vot! Avem de penalizat toate aceste lipsuri. O comunitate care se respectă nu votează oameni care n-o respectă!”, a precizat, sâmbătă, Mihai Coteț pe pagina de Facebook.

”Astăzi (n.r. – sâmbătă), împreună cu echipa PNL Pitești am luat la pas Centrul orașului. Încurajați de vremea frumoasă, foarte mulți părinți au venit cu copiii la o plimbare în Zona Zero a orașului.

Din păcate, chiar și cu roata de bâlci instalată în fața Primăriei, cei mici nu au găsit facilități de distracție care să-i încânte de ziua lor.

Am întâlnit foarte mulți piteșteni care ne-au vorbit despre nemulțumirile lor legate de administrația Piteștiului și ne-au încurajat să realizăm împreună schimbarea mult așteptată pentru orașul nostru.

Tineri sau persoane în vârstă, ne-au spus că de această dată vor merge la vot, pentru că au încredere în proiectele noastre pentru Pitești.

În 9 iunie, votăm pentru un nou drum al Piteștiului, drumul spre dezvoltare”, a transmis, ieri, Mihai Coteț pe pagina de Facebook.

Material publicat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidului Național Liberal, Organizația Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240015. 

Sursă foto: Facebook Mihai Coteț.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Radu Perianu: Am toată încrederea în programul său pentru Costești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Primăria Pitești

Ultimele articole