12,5 miliarde de lei pentru IMM-URI

de | 14.03.2024 08:45 | Național, Politic

Mediul de afaceri trebuie sprijinit și încurajat, mai ales în perioade tensionate, este de părere senatorul Dănuț Bica care mai precizează faptul că programul IMMPlus, pornit de Ministerul Finanțelor reprezintă un pas vital în această direcție.
Dănuț Bica mai menționează faptul că acest program facilitează accesul la finanțare pentru întreprinderile mici și mijlocii, sprijinind continuarea activității și realizarea proiectelor de investiții, bugetul fiind de până la 12,5 miliarde lei și garanții acordate pentru 11.500 de beneficiari.
Cu această schemă de 12,5 miliarde lei, vrem să dăm un semnal că Guvernul este alături de antreprenori și că își asumă un rol proactiv în stimularea investițiilor și generarea de locuri de muncă.”, a declarat ministrul Marcel Boloș, citat de senatorul Dănuț Bica.
Foto: Fcaebook Bica Danut
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dănuț Bica

Ultimele articole