anchetaonline.ro

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a participat la Târgul “Rod cu spor” în Argeș!

de | 30.09.2022 19:43 | Știri, Județean, Politic

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, a participat astăzi la Târgul “Rod cu spor” organizat de Consiliul Județean în cadrul natural unic al Muzeului Viticulturii și Pomiculturii Golești. Alături de ea, au fost prezenți și Ion Mînzînă – președinte al Consiliului Județean și al PSD Argeș, primarul municipiului Pitești Cristian Gentea – președinte executiv al PSD Argeș – și deputatul Simona Bucura-Oprescu – secretar executiv al PSD Argeș – ministrul Petre_Daea a participat la Târgul “Rod cu spor” organizat de Consiliul Județean în cadrul natural unic al Muzeului Viticulturii și Pomiculturii Golești.

ministru golesti - Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a participat la Târgul “Rod cu spor” în Argeș!

Târgul va avea loc până duminică, 2 octombrie, iar intrarea este liberă. Acest târg este susținut de zeci de producători harnici care își expun roadele muncite.

Ministrul a intrat în contact cu mai mulți producători care au participat, cumpărând de la aceștia produse proaspete și a discutat cu aceștia despre problemele cu care se confruntă.

Pentru ministrul Petre Daea și PSD, sprijinirea producătorilor autohtoni este o prioritate, în acest sens fiind luate numeroase măsuri de susținere. Aceste programe de ajutorare a fermierilor și a sectoarelor agro-zootehnic, pomicol și alimentar vor continua.

Felicitări Consiliului Județean pentru această sărbătoare reușită a unei toamne care ne dorim să fie cât mai bogată pentru fiecare!”, informează PSD Argeș.

 

 

Foto Facebook PSD Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Deputatul Adrian Miuțescu: “Urmează o iarnă grea pentru piteșteni. Căldura s-a scumpit cu 28%!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Cristian Gentea | Ion Mînzînă | Petre Daea | Pitești | PSD | PSD Argeș | Simona Bucura-Oprescu