Ministrul Justiției:  ”La mine acasă, duminică, în mijlocul argeșenilor!”

de | 25.08.2024 19:23 | Politic, Rural

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a mers astăzi la Mioarele și la Vlădești, pentru a fi aproape de cetățenii celor două comunități la zi de sărbătoare. Cu această ocazie, președintele PNL Argeș, i-a felicitat șii pe cei doi primari, Gheorghe Șucu de la Mioarele, și pe Leonard Șerban, de la Vlădești.

”La mine acasă, duminică, în mijlocul argeșenilor!

De dimineață, la Câmpulung. Aici, am discutat cu Norris Marcu Măgeanu, liderul organizației de aici, și echipa lui despre strategia de campanie electorală.

Avem candidați potriviți, cu care vom duce probleme locale în Parlament pentru a găsi soluțiile cele mai bune. De la Câmpulung, o avem pe Loredana Năstase candidată la Camera Deputaților. Este o femeie extraordinară, antreprenoare.

Am mers apoi la Ziua comunei Mioarele, pe platoul Dealului Chiciura. Atmosfera de sărbătoare de nota 100. L-am felicitat pe primarul Gheorghe Șucu pentru cum și-a exercitat mandatul în folosul oamenilor din Mioarele.

În Vlădești, de asemenea, Ziua comunei, zi de mare sărbătoare. Frumos organizată și cu o atenție extraordinară pentru participanți. Mulțumesc tuturor celor din Vlădești că au ales primar liberal, pe Leonard Șerban.

E nevoie de spirit liberal în Argeș. Pentru dezvoltare, pentru investiții, pentru tradițiile argeșene, care merită și trebuie transmise din generație în generație!

Mulțumesc prefectului Dragos Predescu și colegilor liberali care au fost azi împreună cu mine: Mihai Coteț și Radu Perianu, candidați PNL Arges pentru Senat, respectiv Camera Deputaților, dar și lui Danut Bica senator PNL de Argeș”, a precizat Alina Gorghiu pe pagina de Facebook.

Sursă foto: FB ALina Gorghiu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(Video) Mărturiile comunismului. ”A murit, probabil, așteptând să vină acea căruță și să-l ducă acasă”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole