Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, și Ion Mînzînă, președintele CJ Argeș, alături de argeșeni de 1 iunie

de | 02.06.2024 08:45 | Județean, Politic

Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean (CJ) și al PSD Argeș, a petrecut ziua de 1 iunie în mijlocul celor mici. De cealaltă parte, Simona Bucura0Oprescu, ministrul Muncii și Solidarității Sociale, a fost sâmbătă, 1 iunie, alături de peste 100 de social-democrați în Târgul Săptămânal de la Lerești amenajat special de administrația locală ca punct de întâlnire al producătorilor și comercianților din Muscel cu oamenii locului și cu turiștii.

Aici, echipa PSD a discutat cu fiecare om în parte, a ascultat care sunt păsurile și așteptările cetățenilor și a prezentat viziunea privind dezvoltarea localităților din Muscel, potrivit informării publicate pe pagina de Facebook a celor de la PSD Argeș. La Lerești și la Valea Mare-Pravăț, administrațiile PSD au demonstrat din plin că știu și pot face performanță în beneficiul cetățenilor. La fel se pot schimba în bine și municipiul Câmpulung și comunele Poienarii de Muscel, Bughea de Sus, de Jos, Mioarele și Albeștii de Muscel! În echipa PSD au fost astăzi primarul Marian Toader de la Lerești, Georgel Mădulărea – candidat la Primăria Câmpulung, primarul Petre Boncoi de la Valea Mare-Pravăț, Gheorghe Galileu-Chițu – candidat la Primăria Poienarii de Muscel, Ion Șain – candidat la Primăria Bughea de Sus, viceprimarul Bogdan Oancea – candidat la Primăria Bughea de Jos, Gabriel Hepeneț – candidat la Primăria Mioarele – și Corin Țigău – candidat la Primăria Albeștii de Muscel. Nu au lipsit nici deputatul Nicolae Pavelescu, consilieri județeni și locali.

Sursă foto: Facebook PSD Arges

Au premiat zeci de copii care practică fotbal

Ion Mînzînă, președintele CJ și al PSD Argeș, a petrecut ziua de 1 Iunie în mijlocul celor mici. Alături de primarul orașului Topoloveni, Ghiorghiță Boțârcă, și de administratorul public al județului, Cristian Puiu, Ion Mînzînă s-a bucurat de un spectacol aparte de muzică și culoare unde copiii au avut printre ei personaje de poveste, amintind tuturor de minunata lume a copilăriei. De asemenea, președintele CJ Argeș și primarul din Topoloveni au premiat zeci de copii care practică fotbal la diferite categorii de vârstă, cu toții visând să calce pe urmele lui Nicolae Dobrin.

Sursă foto: Facebook PSD Arges Sursă foto: Facebook PSD Arges

”Final de sezon, Ziua Copilului și Ziua Națională a Sportului! Triplă aniversare într-un singur eveniment! Am răspuns cu mare plăcere invitației primarului Gheorghiţă Boţârcă și, împreună cu administratorul public al județului, Cristian Puiu, am fost ieri la Topoloveni.

Cel mai mult mi-a plăcut că am avut șansa să le oferim un mic impuls micilor fotbaliști de la ACS YOUNG BOYS TOPOLOVENI!

Sunt convins au cu toții idoli în fotbal și că au așteptat cu nerăbdare finala de aseară. Mulți mi-au spus că țineau cu Real Madrid, așa că au mai avut un motiv de bucurie.

Îl felicit pe Gheorghiţă Boţârcă pentru că pune inimă în tot ceea ce face. Pasiune și cunoștințe. Motiv pentru care Topoloveniul este unul oraș atât de cochet și de modern și cu o mulțime de activități interesante și pentru tineri! Îi felicit pe antrenori și pe părinți pentru că încearcă să le ofere copiilor șansa să facă în viață ceea ce își doresc”, a transmis, astăzi, Ion Mînzînă pe pagina de Facebook.

Liderul Consiliului Județean și primarul Constantin Bâlea au discutat astăzi și cu cetățeni din comuna Oarja despre lucrurile bune făcute în localitate de administrația locală și județeană, cum ar fi modernizarea DJ 503 sau introducerea transportului metropolitan cu autobuze Publitrans, dar și despre proiectele de dezvoltare avute în vedere pentru perioada următoare.

Material publicat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidului Social Democrat, Organizația Argeș, CMF 21240002.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vom avea o primă creșă sportivă, la Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole