Un minor de 16 ani, urmărit internațional – a fost prins în Capitală!

de | 11.10.2023 18:22 | Știri, Eveniment

Un adolescent în vârstă de 16 ani, care era urmărit internaţional după ce a spart mai multe magazine din Germania, a fost prins de poliţişti chiar în Bucureşti. El se afla într-o maşină care a fost oprită în trafic, pe o stradă din Sectorul 6.

Minorul este suspectat că a spart șapte magazine din Germania, fiind emis un mandat european de arestare pe numele său, transmite News.ro.

Poliţia Capitralei au transmis, în cursul zilei de marţi, că, acţionând pentru creşterea siguranţei în trafic, poliţiştii au procedat la oprirea regulamentară a unui autoturism, în jurul orei 01.00, care circula pe un segment de drum, din Sectorul 6, potrivit Digi24.

„Astfel, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că pasagerul aflat în maşină, un tânăr în vârstă de 16 ani, figura ca fiind urmărit internaţional, împotriva acestuia fiind emis de către autorităţile judiciare din Germania, la data de 14 septembrie 2023, un mandat european de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni pe teritoriul altui stat”, a informat Poliţia Capitalei, conform sursei citate.

Împotriva băiatului a fost emisă o ordonanţă de reţinere.

Foto descriptiv Antena 3 CNN

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un bărbat beat din Bascov a distrus tabela publicitară a unui magazin și l-a amenințat pe administrator!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bascov | Germania

Ultimele articole