Un bărbat beat din Bascov a distrus tabela publicitară a unui magazin și l-a amenințat pe administrator!

de | 11.10.2023 16:18 | Știri, Eveniment

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Bascov, a fost reținut pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Argeșeanul a distrus, în cursul zilei de 16 septembrie, în jurul orei 22:00, după ce a consumat băuturi alcoolice, tabela publicitară a unei societăți comerciale.

Mai mult de atât, bărbatul a amenințat de repetare ori administratorul societății, tulburând, astfel, ordinea și liniștea publică.

Argeșeanul a fost reținut pentru 24 de ore, după administrarea probatoriului, în ziua de 10 octombrie, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

foto descriptiv accentîngorj.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pitești: Rucsac uitat în taxi, în care se afla o sumă importantă de bani, recuperat de polițiștii locali

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: