Pitești: Rucsac uitat în taxi, în care se afla o sumă importantă de bani, recuperat de polițiștii locali

de | 11.10.2023 09:55 | Județean, Eveniment, Importante

Un bărbat cu dublă cetățenie, româno-canadiană, a fost la un pas de a pierde o sumă importantă de bani.

Datorită polițiștilor locali, bărbatul și-a recuperat un rucsac uitat într-un taxi, în care se afla o sumă importantă de bani, 8.800 de lei și peste 500 de euro.

Incidentul a avut loc seara trecută, iar în jurul orei în jurul orei 19:15, el și-a adus aminte că și-a uitat rucsacul în taxi și a sesizat imediat oamenii legii.

În data de 10 octombrie, în jurul orei 19:15, un echipaj al Poliției Locale, din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră, aflat în patrulare pe strada Exercițiu, a fost sesizată de către o persoană cu dublă cetățenie româno-canadiană că, în urmă cu puține minute, a uitat într-un taxi un rucsac ce conținea 8.800 de lei și peste 500 de euro.”, transmite Poliția Locală Pitești

Cetățeanul nu cunoștea numărul respectivului autoturism, însă, în urma verificărilor efectuate de polițiști, în aproximativ 10 minute, polițiștii locali au depistat autoturismul în stația de taxiuri de la Casa Cărții.

Spre norocul lui, aici a fost găsit și rucsacul cu toate bunurile intacte. Ulterior, acestea au fost predate proprietarului.

sursă foto Poliția Locală Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tânără de 18 ani, agresată și șantajată de instructorul cu care făcea școala de șoferi

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești