Așa arată noul refugiu Scara, din munții Făgăraș!

de | 11.10.2023 16:10 | Județean, Administrație, Lifestyle

  • Acesta este noul refugiu din munții Făgăraș!

refugiu muntii Fagaras

CJ Argeș informează că acest refugiu se află în Șaua Scării, la 2.146 m, în vecinătatea Vârfului Negoiu (2.535 m) și a Custurii Sărății.

Chiar dacă este vorba despre un refugiu, cred că în curând ar putea deveni chiar un obiectiv turistic datorită arhitecturii sale deosebite și a panoramei pe care o oferă. Iar noaptea devine un adevărat observator de stele!”, precizează Adrian Bughiu pe pagina de socializare.

refugiu muntii Fagaras

Refugiul Scara este spectaculos dar și extrem de util pentru siguranța turiștilor care ajung în zonă, fiind realizat de membrii Asociației Montane Carpați cu sprijinul Salvamont Argeș.

Refugiu Scara a fost realizat de Asociația Montană Carpați, iar în anumite etape ale construcției a beneficiat și de sprijin de la colegii de la Salvamont Argeș.

 

Spre deosebire de alte lanțuri muntoase, aproape toate refugiile Salvamont din Făgăraș sunt în stare foarte bună, dar datorită traseului dificil pe care este poziționat, acest nou refugiu este foarte util pentru siguranța turiștilor”, a mai adăugat Adrian Bughiu.

 

Foto: CJ Argeș

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

AZI la Mioveni – România vs Bosnia-Herțegovina!

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Salvamont Argeș

Ultimele articole