Un minor a furat mașina familiei și a plecat cu ea la plimbare. A fost prins de polițiști

de | 06.10.2023 13:01 | Național, Eveniment

Un minor din municipiul Huși a profitat de neatenția părinților și a furat mașina familiei, cu care a plecat să se plimbe.

Speriată, mama adolescentului, în vârstă de 36 de ani, a sunat imediat la 112 pentru a sesiza evenimentul, înainte de a se întâmpla o tragedie.

Din fericire, el a fost depistat în trafic înainte să provoace vreun accident. El a fost  găsit de poliţişti la volanul autoturismului, pe drumul european DE 581, în zona localităţii Târzii, comuna Olteneşti.

Poliţia Municipiului Huşi a fost sesizată, prin apel la numărul 112, de către o femeie, în vârstă de 36 de ani, din municipiul Huşi, cu privire la faptul că fiul său minor ar fi sustras maşina familiei şi ar fi plecat de la domiciliu. Minorul a fost depistat, conducând autoturismul înmatriculat în judeţul Vaslui, pe drumul european DE 581, în zona localităţii Târzii, comuna Olteneşti şi a fost convins de către poliţiştii Serviciului Rutier Vaslui să oprească. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi furt în scop de folosinţă”, a transmis IPJ Vaslui

În continuare polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

sursă foto focuspress.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Sfârșit tragic pentru o copilă de 13 ani! A fost găsită moartă în baie

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Huși | Vaslui

Ultimele articole