Sfârșit tragic pentru o copilă de 13 ani! A fost găsită moartă în baie

de | 06.10.2023 12:03 | Național, Eveniment

O adolescentă de doar 13 ani din Selaru, județul Dâmbovița, a avut parte de un sfârșit tragic. Ea a fost găsită fără suflare de tatăl său în propria casă.

Deocamdată nu se știe ce anume a cauzat decesul minorei.

Potrivit news.ro, fetița a fost găsită moartă seara trecută, în jurul orei 22:46. Tatăl său i-a găsit trupul neînsuflețit, în baia locuinței.

În momentul depistării, minora era inconștientă. Speriat, bărbatul, în vârstă de 52 de ani, a sunat imediat la 112 pentru a cere ajutor.

În urma apelului, o echipă de prim ajutor a sosit de urgență la fața locului și i-a acordat îngrijiri medicale, însă fata nu a răspuns la manevre, astfel că a fost declarat decesul.

La data de 5 octombrie a.c., în jurul orei 22:46, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 10 Poliţie Rurală Petreşti au fost sesizaţi de un bărbat de 52 de ani, cu privire la faptul că fiica acestuia este inconştientă. Din primele verificări, minora de 13 ani, din Selaru, ar fi fost găsită inconştientă în baia locuinţei. Acesteia i-au fost acordate îngrijiri medicale, însă, din nefericire, a fost constatat decesul minorei”, au transmis, astăzi, reprezentanții IPJ Dâmboviţa.

Potrivit sursei citate, după o primă examinare de specialitate, copila nu prezenta urme vizibile de violență pe corp.

În cauză se fac cercetări, pentru a se stabili cauza decesului.

foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Peste 180.000 de oameni au trecut frontiera României, în ultimele 24 de ore!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dâmbovița

Ultimele articole