Minora din comuna Leordeni dată dispărută ieri de familie – a fost găsită!

de | 05.06.2024 12:31 | Județean, Eveniment, Importante

INFORMAȚII NOI, 5 IUNIE

Fata din Leordeni dată dispărută ieri, 4 iunie de către familie a fost depistată de polițiști pe raza orașului Topoloveni.

Verificările continuă, în vederea clarificării situației de fapt, pentru a se stabili dacă se impun măsuri de protecție socială sau acesta poate fi reintegrat în mediul familial, transmit polițiștii argeșeni.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ, 4 IUNIE

O minoră de 14 ani din Leordeni este dată dispărută. Aceasta este căutată de familie și de polițiștii argeșeni.

Numele ei este PĂUN MARIANA CLAUDIA, are14 ani și a plecat de la.domiciliul din comuna Leordeni în noaptea precedentă, 3 spre 4 iunie și nu s-a mai întors.

Din informații aflăm că fata a mai avut plecări voluntare, iar din verificările efectuate până la acest moment a rezultat că ar putea fi pe raza municipiului Pitești, transmite IPJ Argeș.

Datele minorei căutate au fost transmise unităților de poliție, dar și altor structuri cu atribuții de legitimare a persoanelor – jandarmi și polițiști locali.

Iată care sunt semnalmentele minorei: 1,62 m înălțime, aproximativ 63 de kg, ochi căprui, păr vopsit, lung.

Persoanele care pot oferi informații despre ea sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Topoloveni, la telefon 0248 666 550.

Totodată polițiștii au emis un mesaj RO-ALERT

Ro -Alert

 

Foto: IPJ Argeș

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Zeci de percheziții în Argeș și în țară! Rețea de trafic de migranți- vizată

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Leordeni | Pitești | RO-ALERT | Topoloveni

Ultimele articole