anchetaonline.ro

Minora de 14 ani dată dispărută – a fost găsită de polițiști!

de | 05.05.2022 09:30 | Știri, Eveniment, Județean, Pitești

INFORMAȚII NOI , 5 MAI 2022

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, cu sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Ilfov, au identificat pe minora de 14 ani, plecată de la Centrul de tip familial din Municipiul Pitești.

Minora în cauză nu a suferit vătămări, iar în noaptea de 4 spre 5 mai, aceasta a fost predată reprezentanților legali.

 

Reamintim faptul că o fată de 14 ani a fost dată dispărută, după ce în data de 24 aprilie, ar fi plecat voluntar de la Centrul de tip familial, unde locuia, fără a mai reveni la centru.

 

Numele acesteia este ONICĂ ANDREEA MIRONELA.

Semnalmente: 1,75 m înălțime, aproximativ 85 kg, păr șaten, drept, lung, ochi căprui.

Semne particulare: prezintă tăieturi la nivelul antebrațului.

Vestimentație la momentul plecării: pantalon tip jeans de culoare neagră cu franjuri, tricou de culoare neagră, vestă din fâș de culoare neagră, încălțăminte sport tip adidas de culoare neagră.

Cei care pot oferi informații despre persoana în cauza sunt rugați să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Piteşti, la telefon 0248 607.009.” se preciza în anunțul transmis de reprezentanții IPJ Argeș.

 

 

 


Citește pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DNA