Mințea că oferă servicii de transport din străinătate în țară! Prejudiciu de peste 17.000 de lei

de | 10.02.2023 18:16 | După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Știri

Mințea că oferă servicii de transport din străinătate în țară! Prejudiciu de peste 17.000 de lei

Cercetări finalizate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Argeș într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de înşelăciune și fals informatic, în formă continuată.

Conform cercetărilor, în perioada februarie 2020-aprilie 2021, un bărbat de 26 de ani, din orașul Potcoava, județul Olt, a indus în eroare mai multe persoane interesate de cumpărarea unor servicii de transport auto din străinătate în țară. Mai exact, bărbatul a postat anunțuri pe internet în care preciza că este reprezentant al unor firme de transport, care oferă astfel de servicii din străinătate în România. Însă, acesta nu avea o astfel de calitate.

El a reușit să păcălească 15 persoane, cărora le-a cerut bani în avans din suma stabilită pentru transport. Evident, oamenii nu ajungeau în România și rămâneau cu banii dați. Mai mult, bărbatul ar fi falsificat documente proforme pentru plata serviciilor de transport.

Prejudiciul cauzat este stabilit la totalul de 17.230 de lei.
Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Foto descriptiv Adevarul.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Piteștean reținut după ce a distrus mașina rivalului său

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Olt | Pitești | Potcoava