Ion Mînzînă: ”Să fiți în continuare păstrători ai tradițiilor poporului român”

de | 24.06.2024 10:48 | Politic, Rural

Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean (CJ) și al PSD Argeș, a fost astăzi la Ștefan cel Mare, acolo unde a participat la o serie de manifestări dedicate Zilei Iei. Cu această ocazie Ion Mînzînă a transmisul mesaj important copiilor prezenți.

Împreună cu parlamentari, consilieri județeni și locali, Ion Mînzînă și primarul Ion Parpală au vizitat unul dintre atelierele Asociației “Meșteșuguri Argeșene”, condusă de inimoasa profesoară Sgîea Florența, care a contribuit la includerea iei cu altiță în patrimoniul UNESCO, potrivit informării publicate de PSD Argeș. De asemenea, s-au întâlnit cu adulți și copii cu dragoste de portul popular care duc mai departe tradițiile noastre străbune.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș. Sursă foto: Facebook PSD Argeș. Sursă foto: Facebook PSD Argeș. Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

“Mulțumim domnului primar Ion Parpală, mulțumim tuturor celor prezenți aici, pentru că e un eveniment minunat – Ziua Iei românești. Aici sunt niște oameni minunați fără de care tradițiile noastre probabil n-ar mai fi ceea ce sunt. Copii, mă adresez vouă cu rugămintea să fiți în continuare păstrători ai tradițiilor poporului român, să fiți în continuare iubitori de țară, să fiți românii adevărați fără de care țara aceasta nu poate avea viitor. Dumnezeu să ne ajute pe toți să fim mai uniți, să fim mai buni și să construim împreună România la care visăm cu toții!”, a transmis Ion Mînzînă, potrivit sursei citate.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Sărbătoarea Călușului – Rusaliile la Hârseşti

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș