Mioarele: Un bărbat de 41 de ani a ajuns la spital după ce a fost bătut de fratele și nepotul său

de | 17.06.2024 16:19 | Județean, Eveniment, Importante

Caz șocant în comuna argeșeană Mioarele.

Un bărbat de 41 de ani a ajuns la spital după ce a fost bătut de propriul frate și băiatul acestuia.

Incidentul a avut loc în seara zilei de 16 iunie, iar polițiștii argeșeni au fost sesizați de eveniment prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112.

În urma apelului, polițiștii Secției de Poliție Rurală Hârtiești s-au deplasat la fața locului care au stabilit că a avut loc un scandal între bărbatul de 41 de ani și fratele acestuia, de 52 de ani, precum și fiul celui din urmă, de 24 de ani, împrejurare în care a suferit leziuni, fiind preluat de un echipaj medical și transportat la spital.

Se pare că între cei doi frați ar exista un conflict mai vechi.

La fața locului au intervenit, pentru primele măsuri, polițiștii Secției de Poliție Rurală Hârtiești, stabilind preliminar că un bărbat de 41 de ani, ar fi fost implicat într-un conflict, pe fondul unei stări conflictuale existente, cu fratele acestuia, de 52 de ani, precum și cu fiul celui din urmă, împrejurare în care a suferit leziuni, fiind preluat de un echipaj medical și transportat la spital.”, transmite IPJ Argeș

De asemenea, și bărbatul de 52 de ani s-a deplasat la spital, pentru îngrijiri.

În urma evaluării medicale a leziunilor victimei, precum și a cercetărilor cu privire la modalitatea de săvârșire a faptei, în cauză a fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie sub forma tentativei la omor și loviri sau alte violențe.

După administrarea probatoriului, în dimineața zilei de  astăzi, 17 iunie, bărbatul de 52 de ani și fiul acestuia au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Foto: Știrile Protv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un șofer de 48 de ani din Pitești prins de RADAR cu viteză excesivă pe DN 73

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Mioarele

Ultimele articole